Moving Spirits Cocktails
Θεματα

To ποιοτικότερο cocktail delivery από την «κινούμενη» μπάρα της Αθήνας

Μία premium drinking εμπειρία στο σπίτι σου
mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Moving Spirits: Η bar catering εταιρία που φέρνει γευστικά και ποιοτικά cocktails στην πόρτα σου

Μέρα: Σάββατο, ώρα: βράδυ, τοποθεσία: σπίτι. Δεν ήθελα να βγω, γιατί κάτι τέτοιες μέρες είναι περισσότερο κουραστικές παρά απολαυστικές, τουλάχιστον για μένα. Θέση παρκινγκ; Ούτε για δείγμα. Στρίμωγμα για να μπεις στο μαγαζί; Πολύ. Χώρος για χορό; Τρελάθηκες; Το αποκορύφωμα; Ακροβατικά για να φτάσεις στο μπαρ και να απολαύσεις ένα ποτό ή κοκτέιλ -νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Ενώ στο σπίτι, είχα την παρέα μου, είχαμε μαγειρέψει και είχαμε βάλει μουσική. Ό,τι χρειαζόμουν για να περάσω σούπερ. Ή μάλλον κάτι έλειπε. Ένα καλό ποτό – αυτό, ναι, το ομολογώ ήταν το μόνο που μου έλειπε από την έξοδο μιας αθηναϊκής νύχτας. «Να είχαμε τώρα ένα κοκτειλάκι», είπα, για να πάρω απάντηση «να παραγγείλουμε!» από το φίλο μου. Όχι μόνο πήραμε, αλλά ήταν και από τα καλύτερα cocktails που έχω πιει, με αποτέλεσμα το σπίτι μου να μετατραπεί στο αγαπημένο μου μπαρ-στέκι του Σαββάτου.   

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαμβάνεις ένα αριστοτεχνικά παρασκευασμένο cocktail όπως το θες, όπου το θες και την ώρα που το θες, για να είσαι πάντοτε in high spirits. Αυτό ακριβώς κάνει η Moving Spirits- η «κινούμενη μπάρα» της Αθήνας που σερβίρει γευστικά ready-to-drink cocktails στην πιο επαγγελματική εκδοχή τους. H ποιότητα τους διασφαλίζεται από το εξής τρίπτυχο: οικολογική συσκευασία που διατηρεί τα αρώματα και τη γεύση, γρήγορη παράδοση σε κατάλληλη θερμοκρασία και μεγάλη εμπειρία και μεράκι από τους bartenders Γιάννη, Πάνο και Γιώργο. Η μεγαλύτερη έκπληξη; Το cocktail δεν έρχεται όπως ίσως έχεις δει κάπου με πάγο μέσα σε κάποιο πλαστικό ή χάρτινο ποτήρι, αλλά σε ένα ειδικό βαζάκι με ένα τέλειο packaging που μοιάζει με δωράκι. Ως συνοδευτικά, θα βρεις τον πάγο και τις γαρνιτούρες σε ποτήρι (lime, φύλλα δυόσμου, passion fruit κλπ). Κατά αυτόν τον τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και με την επιλογή φρέσκων υλικών και την παρασκευή handmade σιροπιών και bitters, η γεύση και η απόλαυση διατηρούνται στο 100% τους. Δε θες να κάτσεις σπίτι και θες να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά απολαμβάνοντας ένα cocktail στο χέρι; Βρες ένα από τα τρία καταστήματα του Moving Spirits (Χαλάνδρι, Πειραιάς, Καλλιθέα) με δυνατότητα takeaway.

Με περισσότερα από 20 cocktails για να διαλέξεις- ένα πραγματικό cocktail touring-, από κλασικά with a twist μέχρι signature, θα νιώσεις πραγματικά ότι βρίσκεσαι σε bar. Ανάμεσα στα top selling είναι το The moving spirits Zombie, μία δική τους συνταγή του Zombie -εξαιρετικά πετυχημένη και το BA-NO-FEE με ρούμι, αρώματα μπισκότου και μπανάνας και σιρόπι καραμέλας που παρασκευάζουν οι ίδιοι- ένα «γλυκό» να το πιεις στο βαζάκι! Ονειρεύεσαι χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Λονδίνο; Δοκίμασε το new entry London Calling 1337. Γλυκόξινο στη γεύση, η οποία θα σε απογειώσει με προορισμό το Heathrow για “alcoholidays”. Και για τους λάτρεις της μεξικάνικης fiesta, υπάρχει η all time classic Μαργαρίτα στην καλύτερη εκδοχή της.

Πέρα από την παρασκευή και παράδοση cocktail, η Moving Spirits αναλαμβάνει από το μηδέν την εκτέλεση events (εταιρικά, party, γάμους και βαφτίσεις) όσον αφορά τη διάθεση ποτού. Στήσιμο του bar και τη διακόσμηση γύρω από αυτό –π.χ. neon πινακίδες, καταρτισμένο προσωπικό, ιδιαίτερα ποτήρια –έχεις πιει ποτέ cocktail σε disco μπάλα;- και πολυποίκιλη κάβα. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης και του bar catering καθώς και εξειδίκευση στα μοριακά cocktails (molecular mixology), η Moving Spirits έχει τόσο την απαιτούμενη τεχνογνωσία όσο και την απαραίτητη φαντασία για τη δημιουργία του ιδανικού για την εκδήλωσή σου bar. Κάθε event και ένα διαφορετικό ταξίδι. Μουσική στα decks, πολύ vibe και το ποτό να ρέει άφθονο!

Είναι γεγονός η ομάδα της Moving Spirits μεταφέρει όλη την εμπειρία του μπαρ μαζί της όπου και αν βρίσκεται –cocktails on the move. Βάλε μουσική, χαμήλωσε τα φώτα, κάλεσε την παρέα σου και πιες το αγαπημένο σου cocktail με την υπογραφή των καλύτερων.

Παράγγειλε μέσω efood, wolt και box ή τηλεφωνικά στο 2114141451 (Καλλιθέα και Πειραιάς) και 2114202565 (Χαλάνδρι).

Δειτε περισσοτερα