Θεματα

COOK at HOME: Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα

Μαγείρεψε χωρίς ατελείωτες λίστες για ψώνια, χωρίς προετοιμασία, χωρίς την κουζίνα άνω-κάτω και το κυριότερο χωρίς τη σπατάλη τροφίμων!

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
COOK at HOME

Δοκίμασε τα COOK at HOME και ανακάλυψε ένα νέο τρόπο να μαγειρεύεις

Πέμπτη βράδυ. Έχεις γυρίσει από τη δουλειά εξουθενωμένος/η και πρέπει να μαγειρέψεις για αύριο. Όμως… δεν έχεις κάνει τα απαραίτητα ψώνια και ο χρόνος της προετοιμασίας σου φαίνεται βουνό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τώρα πια. Η λύση θα βρίσκεται από σήμερα στο ντουλάπι σου! Λέγεται COOK at HOME και θα γίνει το δεξί σου χέρι στην κουζίνα. Πίστεψέ με!

Το COOK at HOME έχει δημιουργήσει έξι πεντανόστιμες σάλτσες μαγειρέματος για να μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα και στον φούρνο. Κάθε συσκευασία COOK at HOME είναι και μια ολοκληρωμένη συνταγή με όλα τα υλικά που χρειάζεσαι σε ένα μπουκαλάκι για να μαγειρεύεις αγαπημένα πιάτα όπως μοσχαράκι κοκκινιστό, κοτόπουλο λεμονάτο και κοκκινιστό στην κατσαρόλα ή κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο. Αν πάλι έχεις όρεξη για κάτι διαφορετικό, δοκίμασε το κοτόπουλο φούρνου κάρι με τζίντζερ και κουρκουμά ή το κοτόπουλο μπάρμπεκιου με θυμάρι και μέλι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το μοσχαράκι ή το κοτόπουλο.

COOK at HOME
COOK at HOME

Και η ευκολία δεν τελειώνει εδώ. Θέλεις μπιφτέκια; Με τα μείγματα για ζύμωμα COOK at HOME θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια σε χρόνο μηδέν. Αν τα προτιμάς κλασικά, διάλεξε το μείγμα για αφράτα μπιφτέκια. Αν πάλι προσέχεις τη διατροφή σου, προτίμησε το μείγμα για μπιφτέκια fitness, με νιφάδες βρώμης, που είναι ιδανικό για κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας.

COOK at HOME

Για να σε προλάβω επειδή ξέρω ότι σε απασχολεί… όλα τα προϊόντα COOK at HOME είναι φτιαγμένα με φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας – πάνω από 10 σε κάθε συνταγή. Ξέχνα συντηρητικά και χρωστικές. Αρκεί να ανοίξεις ένα μπουκάλι COOK at HOME και η φρεσκάδα θα αναβλύσει! Με το COOK at HOME μαγειρεύουμε χωρίς ατελείωτες λίστες για ψώνια, χωρίς προετοιμασία, χωρίς την κουζίνα άνω-κάτω, και το κυριότερο χωρίς τη σπατάλη τροφίμων που ξεχάστηκαν στο ψυγείο. Δοκίμασε τα COOK at HOME και ανακάλυψε ένα νέο τρόπο να μαγειρεύεις… ξεκούραστα και γευστικά!

COOK at HOME

Μπες στο cookathome.gr και δες συνταγές για να συνοδεύσεις το μοσχάρι, το κοτόπουλο ή τα μπιφτέκια σου.

Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα. Με COOK at HOME!

www.cookathome.gr, 2106657680

Fb: CookAtHomeProducts, Insta: cookathomeproducts

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ