Θεματα

Μeallion: Δοκιμάσαμε τα έτοιμα γεύματα του Λάμπρου Βακιάρου και του Θοδωρή Παπαλουκά

Μια νέα γαστριμαργική πρόταση επαναπροσδιορίζει την εικόνα για τα έτοιμα γεύματα

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μeallion

Το Μeallion του σεφ Λάμπρου Βακιάρου και του μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά προμηθεύει έτοιμα, ποιοτικά γεύματα

«Τι να φάω σήμερα;». Το καθημερινό αυτό πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους θέλησαν να λύσουν από κοινού ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, ο νικητής του Masterchef το 2017, μαζί με τον αστέρα του μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά, όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Meallion. Πρόκειται για μία υπηρεσία μαγειρεμένων γευμάτων, που προσδοκά να προσφέρει μία ισορροπημένη και ποιοτική λύση διατροφής σε εργαζόμενους με πολύ περιορισμένο χρόνο, αθλητές με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες, οικογένειες που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο παρασκευής του γεύματος σε άλλες δραστηριότητες, και γενικά σε όποιον θέλει να οργανώσει εύκολα τα γεύματά του μέσα στην εβδομάδα, να γλυτώσει χρόνο στα ψώνια και στην προετοιμασία του καθημερινού μαγειρέματος, χωρίς να καταφύγει στη λύση του γρήγορου και αμφίβολης θρεπτικής αξίας φαγητού.

Meallion

Τα γεύματα Meallion θέλουν μόνο 2΄αναθέρμανση σε φούρνο μικροκυμάτων, ή 20’ σε οικιακό φούρνο, και έχουν την ποιότητα και την ποικιλία που θα αναζητούσαμε σε ένα καλό, ποιοτικό εστιατόριο. Για παράδειγμα ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτεκάκια με βουτυράτες smashed πατάτες και μυρωδικά, ψαρονέφρι με καραμελωμένα καροτάκια, σολομό στην σχάρα με ασιατική σάλτσα, γλυκόξινες γαρίδεςnoodles με κουρκουμά, κοτόπουλο και λαχανικά, μπουκίτσες κοτόπουλο με σάλτσα καρύδας, ρεβίθια με κάρι, ζυμαρικά με κιμά μανιταριών και ο κατάλογος συνεχίζεται... Το μενού έχει επιμεληθεί ο Λάμπρος Βακιάρος ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γευστικών και διατροφικών απαιτήσεων, ενώ σε κάθε συσκευασία αναγράφονται λεπτομερείς πληροφορίες για τη διατροφική αξία του φαγητού.

Τα πουλερικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές είναι της εταιρείας Πίνδος και είναι αποκλειστικά ελευθέρας βοσκής, το κρέας είναι της εταιρείας Νασόπουλος με πιστοποιήσεις εκτροφής welfare. Χάρη στις μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας που χρησιμοποιούνται τα γεύματα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο και να καταναλωθούν έως και 7 μέρες από την ημέρα παραλαβής.

Meallion

Πως λειτουργεί; Οι πελάτες που εγγράφονται στην υπηρεσία έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πακέτα γευμάτων από 4 έως και 14 πιάτα, τα οποία παραδίδονται όλα μαζί στην πόρτα τους σε προγραμματισμένη ημερομηνία.

Το Meallion αποτελεί και μία βιώσιμη λύση, αφού έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Τα γεύματα συσκευάζονται σε οικολογικές συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες και με 90% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται στην αγορά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ χάρη στην καλύτερη οργάνωση της εβδομαδιαίας διατροφής που προσφέρει η υπηρεσία, μειώνεται σημαντικά και η σπατάλη τροφίμων από όσους το προτιμήσουν.

Περισσότερα στο www.meallion.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ