- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
H νέα ηλεκτρονική υπηρεσία e-table, σού ανοίγει την όρεξη και είναι ο νέος τρόπος για να κλείσεις γρήγορα τραπέζι όλο το 24ωρο σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεσαι. Σου έχει συμβεί να καλείς σε πολλά εστιατόρια για διαθέσιμο τραπέζι εισπράττοντας αρνητική απάντηση. Το ίδιο συνέβη ένα απόγευμα Σαββάτου στους Γιώργο Αρφαρά και Κώστα Σαριδάκη, οπότε και αποφάσισαν να υλοποιήσουν την ιδέα του e-table.gr που είχαν αρχίζουν να διαμορφώνουν από το 2011.
Ξεκίνησε πιλοτικά τον Σεπτέμβριο του 2013 και σταδιακά μεγαλώνει, ενώ στην ομάδα έρχεται να προστεθεί και ο serial entrepreneur Απόστολος Αποστολάκης φέρνοντας εμπειρία από τα e-food.gr, e-shop.gr, doctoranytime και άλλες online υπηρεσίες. Η υπηρεσία είναι δωρεάν, δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα και εξασφαλίζει προνόμια και εκπτώσεις στους χρήστες σε περισσότερα από 200 εστιατόρια στην Αθήνα και 100 στη Θεσσαλονίκη με τον αριθμό να ανεβαίνει καθημερινά, ενώ στα πλάνα είναι η άμεση επέκταση σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.