- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ακόμη ένα φθινόπωρο με τα ποτήρια γεμάτα μπίρα, ό,τι πρέπει για να κρατήσει λίγο ακόμη το καλοκαίρι. Κάτι ξέρουν και οι Γερμανοί, που διοργανώνουν το Oktoberfest την πιο διάσημη γιορτή της μπίρας σε ολόκληρο τον κόσμο, κάθε Οκτώβρη.
Με αφορμή αυτή την χαρούμενη γιορτή, το St. George Lycabettus και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στήνουν το δικό τους φεστιβάλ μπίρας, αφιερωμένο εξαιρετικά στους Αθηναίους πότες της ξανθιάς (και πια όχι μόνο) θεάς, ένα φεστιβάλ που θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου.
Ξεκινάει αυτό το Σάββατο στις 22.00, με live performance από τον Αδάμ Τσαρούχη, με τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο και τον Δημήτρη Χριστουδούλου στα τύμπανα. Σε μουσικές επιλογές από Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.ά. καθώς και τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με μια Jazz διάθεση, καθώς και την ραδιοφωνική επιτυχία «Μία αγάπη για το καλοκαίρι'». Θα ακουστούν επίσης και το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο «Με τον Καιρό» και η διασκευή «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» από το νέο cd του Retropolis II. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Όλες τις ημέρες του φεστιβάλ, θα βρείτε το «Beer Menu», για το οποίο ο βραβευμένος σεφ Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει 4 ειδικά πιάτα, αρμονικά δεμένα με 4 μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Η τιμή είναι €34/άτομο. Για κρατήσεις και πληροφορίες: 210 7416191
Κλεομένους 2, Κολωνάκι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.