- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φρεσκοψημένη μπαγκέτα και άλλα γαλλικά καλούδια που σε στέλνουν κατευθείαν στις όχθες του Σηκουάνα-τουλάχιστον γευστικά-, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Paul στο κέντρο της Κηφισιάς. Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ανοίγει η αγαπημένη boulangerie στην Αθήνα που εδώ και 125 χρόνια υπηρετεί πιστά την πεντανόστιμη γαλλική αρτοποιία. Αυθεντικό γαλλικό ψωμί, γλυκά, τάρτες και μακαρόν είναι μερικές μόνο από τις σπεσιαλιτέ της.
Όσοι επιλέγουμε κέντρο την εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα για τα υπέροχα brioche (Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα), αλλά και οι λάτρεις των νοτίων προαστίων την εγκαινίασαν πριν από περίπου ένα χρόνο στη Γλυφάδα (Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 70). Παριζιάνικο αεράκι φυσά λοιπόν και στα βόρεια από τούτο το φθινόπωρο.
Λεβίδου 4, Κηφισιά
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.