Θεματα

Kayak: Δύο νέες γεύσεις παγωτού σε κάνουν να… λιώνεις

Έχεις δοκιμάσει ποτέ παγωτό με γεύση μαντολάτο;

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγωτό Kayak

Δύο καινούργιες γεύσεις παγωτού από την Kayak που κάνουν το καλοκαίρι λίγο καλύτερο

Είναι η πιο καυτή μέρα του χρόνου. Αλλά καθόλου δεν σε νοιάζει. Σε λίγο θα βουτάς στα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού κι αργότερα, ξαπλωμένος κάτω από τον ήλιο, θα έχεις στα χείλη τη δροσιά του παγωτού. Να μια στιγμή που αξίζει να περιμένει κανείς ολόκληρο τον χρόνο… Το καλοκαίρι είναι γεμάτο από τέτοιες μικρές στιγμές ευτυχίας, και το παγωτό είναι η γεύση του. Η γεύση της χαράς, της ανεμελιάς, της ανακάλυψης. Αν σου αρέσει να εξερευνείς νέες γεύσεις, σου έχουμε τα τέλεια νέα:

Μόλις κατέφτασαν δύο ολοκαίνουργιες (και στα αλήθεια ανατρεπτικές!) γεύσεις παγωτού από την Kayak που θα δώσουν άλλη χάρη στο καλοκαίρι σου. Η πρώτη από αυτές είναι εμπνευσμένη από τις λιχουδιές της Ελλάδας γιατί φυσικά και η Kayak, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τη γαστρονομική παράδοση αυτού του τόπου. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι σηκώνει πανιά και βάζει πλώρη για το Ιόνιο, εκεί όπου οι ντόπιοι φτιάχνουν ένα ξεχωριστό γλύκισμα… Ναι, σωστά το μάντεψες! Το μαντολάτο μόλις μεταμορφώθηκε σε βελούδινο παγωτό! Με πλούσια, αφράτη κρέμα και παραδοσιακό μαντολάτο αυτό το παγωτό έχει όλα τα φόντα να γίνει το αγαπημένο σου για φέτος.

Παγωτό με γεύση Μαντολάτο

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη λαχταριστή γεύση που θα δοκιμάσουμε… Τι θα έλεγες να συνδυάσεις το παγωτό μαντολάτο με παγωτό… σοκολάτα-χουρμά; Ο γνωστός σε όλους μας χουρμάς, δεν είναι άλλος από τον καρπό του φοίνικα του οποίου οι εξωτικές του ρίζες βρίσκονται στη Μεσοποταμία.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γλυκά φρούτα της φύσης, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Αν δίπλα σε αυτό προσθέσουμε και την ασύγκριτη γεύση της σοκολάτας, τότε το αποτέλεσμα είναι μια σοκολατένια γεύση παγωτού, που κάτι μας λέει ότι θα αλλάξει τις συνήθειες των chocolate lovers για πάντα!

Παγωτό με γεύση σοκολάτα-χουρμάς

Οπότε τώρα ξέρεις τι γεύση έχει αυτό το καλοκαίρι. Μένει μόνο να τη δοκιμάσεις στο πιο κοντινό κατάστημα Kayak, αλλά και μέσω της Wolt ή του e-shop της Kayak (www.kayak.gr), όπου με ένα κλικ το αγαπημένο σου παγωτό έρχεται ως την πόρτα σου! Καλό, παγωτένιο καλοκαίρι!

KAYAK BOUTIQUES
Γλυφάδα, Ψυχικό, Golden Hall, Καπνικαρέα, The Mall Athens, Πλάκα, Smart Park, AIA, Μύκονος, Χανιά, Costa Navarino, Τζια, Κεφαλονιά, Σαντορίνη

Ιnsta: kayak.gr
FB: kayakicecream
Youtube.com/user/KayakIceCream

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ