Θεματα

Pacman Sunset Restaurant: φαγητό, ποτό και μουσικά events δίπλα σε μια πισίνα 1.115 τ.μ.!

Με φόντο το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου…

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
grande_pool_1.jpg

Το Pacman Sunset Restaurant μόλις άνοιξε στη Σαντορίνη και είναι ο απόλυτος προορισμός για αυτό το καλοκαίρι

Βυθίζεσαι σε τιρκουάζ νερά με το πρόσωπο στραμμένο στο φως. Το βαθύ μπλε του Αιγαίου απλώνεται στον ορίζοντα, από πάνω σου κρέμεται ένας γαλάζιος ουρανός. Πόσες αποχρώσεις του μπλε μπορείς να μετρήσεις; Στα χέρια σου φτάνει ένα υπέροχο cocktail, μπροστά στα μάτια σου ξεδιπλώνεται το ηλιοβασίλεμα της Οίας, ίσως το συγκλονιστικότερο του κόσμου. Πιθανότατα βρίσκεσαι σε ό,τι κοντινότερο υπάρχει στον Παράδεισο. Αυτό είναι το Pacman Sunset Bar Restaurant, ο νέος χώρος που άνοιξε μέσα στο -έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό- Andronis Arcadia, το πεντάστερο ξενοδοχείο του Όμιλου Andronis στη Σαντορίνη.

grande_pool_2.jpg
ok-75.jpg

Το Pacman Sunset Bar Restaurant δεν είναι μόνο ένα εστιατόριο με καλό φαγητό, ένα bar με ωραία ποτά ή ένα μέρος για να χαλαρώσεις πίνοντας cocktails και βουτώντας στην πισίνα. Είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα. Είναι ο τόπος που θες να περάσεις το καλοκαίρι σου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από τη γιγαντιαίων διαστάσεων πισίνα… Με εμβαδόν 1.115 τ.μ. (!) πιθανότατα είναι η μεγαλύτερη πισίνα που έχεις αντικρίσει ποτέ. Ονομάζεται “Grande Pool” (για ευνόητους λόγους…), έχει φόντο το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού και στο background τα ολόλευκα κτίρια – κόσμημα του ξενοδοχείου Andronis Arcadia. Δίπλα σε αυτή τη μαγική πισίνα βρίσκεται το Pacman Sunset Bar Restaurant γεμάτο όμορφες boho πινελιές, πανέτοιμο να στεγάσει αξέχαστες casual dining & drinking εμπειρίες…

ok-35.jpg
pacman_sunset_restaurant-bar_2.jpg

Ο γνωστός executive chef Στέφανος Κολυμάδης έχει συνθέσει ένα μενού με πρωταγωνιστή τις μεσογειακές γεύσεις, με αγνές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης. Αν είσαι φαν της ιαπωνικής κουζίνας, υπάρχει  για σένα και ένα εξίσου φινετσάτο sushi menu. Μπορείς να συνοδέψεις το γεύμα σου με fine drinking επιλογές, μέσα από την προσεγμένη κάβα και cocktail list που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοσαράς, Bar Manager του ομίλου Andronis.

pacman_sunset_restaurant-bar.jpg
ok-42.jpg

Η Κυριακή είναι μια σημαντική μέρα στο Pacman Sunset Restaurant Bar για αυτό και την τελευταία μέρα της εβδομάδας σε περιμένει η απόλυτη χαλάρωση: σαμπάνιες, δροσερά cocktails, παγωμένες μπίρες και νόστιμες γεύσεις δίπλα στην Grande Pool με το ροζ να δίνει το χρώμα στις Thirsty Pink Sundays. Κάθε Κυριακή από τη 13.00 έως τις 20.00 ο χώρος μεταμορφώνεται, η διακόσμηση ντύνεται σε ροζ αποχρώσεις και ένα custom made μενού με μια cocktail list στο ίδιο χρώμα υπόσχεται να… αποπλανήσει τους επισκέπτες.

pool.jpg

Όλα αυτά, όμως, είναι μόνο η αρχή… Στην πραγματικότητα η καρδιά του Pacman Sunset Restaurant Bar χτυπά στις μουσικές βραδιές του. Για όλο το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί δυνατά μουσικά events με διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής να μας οδηγούν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια μέσα από ανεπανάληπτα sets by the pool. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα λικνιζόμαστε στους ρυθμούς της house, afro, funk, electro και ethnic μουσικής, συμμέτοχοι σε μια ανεπανάληπτη μουσική μυσταγωγία. Για να πάρετε μια ιδέα για το πραγματικά ξεχωριστό line up, παραθέτουμε παρακάτω μια σύντομη λίστα:

Jimmy Sax | 23 Ιουνίου, 26 Ιουλίου
DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου
Duo Violins | 15 Iουνίου, 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου
Pambouk | 27 Iουνίου
Volen Sentir | 8 Ioυλίου
Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου

Duo Violins
Duo Violins
trg-dji_0325-edit_2.jpg

Μπορείς να δεις αναλυτικά όλους τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα πατώντας εδώ. Τώρα, μένει μόνο να κλείσεις εισιτήρια για Σαντορίνη…

www.pacmansunsestrestaurant.com, 2286071475, Facebook: @pacmansantorini, Instagram: @pacman_santorini

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ