Θεματα

Ο διάσημος Nobu Matsuhisa έρχεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα

Για το Nobu Food Festival που θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Μύκονο

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nobu Matsuhisa
Nobu Matsuhisa

Ο διάσημος chef Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το Nobu Food Festival

Ο Nobu Matsuhisa είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστή τη γιαπωνέζικη κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Πρωτοστάτησε στο πάντρεμα της γιαπωνέζικης γαστρονομίας με τις περουβιανές επιρροές, άνοιξε εστιατόρια σε κάθε μητρόπολη του κόσμου και στο sushi του υποκλίνονται άπαντες: από τον Robert De Niro μέχρι τη Madonna.  Ένας chef- ζωντανός θρύλος. Αυτή τη μαγειρική διάνοια μπορείς να τη συναντήσεις τις επόμενες μέρες καθώς ο διάσημος Nobu θα επισκεφθεί τη χώρα μας για το Nobu Food Festival.

Nobu Matsuhisa
Nobu Matsuhisa

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Matsuhisa Athens από τις 12 έως και τις 14 Ιουνίου και μετά θα συνεχιστεί στο Matsuhisa Mykonos από τις 15 έως και τις 21 Ιουνίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδέχεται αυτοπροσώπως τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο μενού θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.

Matsuhisa Athens
Matsuhisa Athens

Στο Matsuhisa Athens τα πιάτα του σεφ θα σερβίρονται στην εμβληματική βεράντα με τη μαγική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης ενώ δίπλα το ειδυλλιακό Umi Bar θα ετοιμάζει τα signature cocktails που ταιριάζουν τόσο καλά με το γεύμα. Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, το Matsuhisa Mykonos, (με 19 χρόνια λειτουργίας ήδη) μέσα στο Belvedere Hotel, είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό σκηνικό, μια και είναι το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο.

Matsuhisa Mykonos
Matsuhisa Mykonos

Να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival. Το αναφέρουμε σε περίπτωση που σας βγάλει ο δρόμος…

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη, τηλ. 210 896 0510. Matsuhisa Mykonos: Belvedere Hotel, Μύκονος, τηλ. 22890 27362.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ