Θεματα

Campari Spritz, το νέο αγαπημένο μου aperitivo

Ένα ελαφρύ, κατακόκκινο drink, γεμάτο πάθος

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Campari Spritz

Campari Spritz: Το νέο ελαφρύ drink από το Campari που ξυπνάει το πάθος μέσα σου.

«Είναι η δημιουργική ορμή που αντηχεί μέσα μας και διαμορφώνει τις νύχτες μας... και εμπνέει τις μέρες μας. Η bitter απόλαυση που μας καλεί σαν ένα αδιάκοπο κάλεσμα για δημιουργία...»

Campari | Red Passion Manifesto

Ακούω την τηλεόραση στο βάθος και έχω ήδη αποφασίσει να επιστρέψω στο δωμάτιο προκειμένου να δω περί τίνος πρόκειται. Φτάνω τη στιγμή που η κάμερα ζουμάρει στο νέο Campari Spritz και φαίνεται τόσο δροσερό, τόσο ακαταμάχητο, τόσο... κόκκινο. Λίγες ημέρες αργότερα βλέπω να το απολαμβάνει μια παρέα στο διπλανό τραπέζι, αποφασίζω να το δοκιμάσω και είμαι πλέον σίγουρη: αυτό είναι το ποτό που θα συνοδεύσει τις εξόδους μου αυτό το καλοκαίρι.

Είναι ελαφρύ, γλυκόπικρο και ζωντανό, ιδανικό για ένα ζεστό απόγευμα ή πιο συγκεκριμένα ένα after office drink. Δεδομένου ότι είναι ένα απεριτίφ, πίνεται ιδανικά 18.00 - 20.00, δηλαδή τις ώρες πριν το δείπνο, αλλά εννοείται ότι απολαμβάνεται εξίσου ευχάριστα οποιαδήποτε στιγμή! Το έντονο κόκκινο χρώμα του και το ιδιαίτερο άρωμα με νότες από εσπεριδοειδή και άνθη μαγεύουν τις αισθήσεις με την πρώτη επαφή. Κι ενώ ποτέ δε δήλωνα θαυμάστρια των bitter γεύσεων, το Campari Spritz έχει πιο απαλή γεύση απ' όσο περίμενα! Χάρη στο χαμηλό αλκοολικό βαθμό (12.6%) το απολαμβάνω πιο άνετα και -μεταξύ μας- αποτελεί τέλειο prop για φωτογραφίες, αφού το κατακόκκινο χρώμα του «γράφει» τρομερά στην κάμερα και με κάνει να δείχνω και εμένα τόσο iconic όσο το Campari!

Πρώτη φορά μια τόσο απλή συνταγή κοκτέιλ μπορεί να σου δώσει ένα τόσο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο προσθέτεις 90ml Cinzano To Spritz, 60ml Campari και 30ml Schweppes Soda και γαρνίρεις με μια φέτα πορτοκάλι. Αυτό ήταν! Ακόμα κι η Τόνια Σωτηροπούλου, ambassador του brand, δεν μπορεί να κρύψει το πάθος της για το red passion του Campari Spritz.

Η αυθεντική συνταγή του Campari Spritz

Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; Μείνε συντονισμένος/η γιατί το Campari Spritz έχει αρχίσει να συστήνεται και επίσημα στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας με special events και διαγωνισμούς με υπέροχα δώρα, όπως Αperitivo γεύματα και εισιτήρια για προβολές κινηματογράφου. Is your passion red?

Μπορείς να βρεις όλα τα Passion Spots του Campari εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ