- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Campari Spritz: Το νέο ελαφρύ drink από το Campari που ξυπνάει το πάθος μέσα σου.
«Είναι η δημιουργική ορμή που αντηχεί μέσα μας και διαμορφώνει τις νύχτες μας... και εμπνέει τις μέρες μας. Η bitter απόλαυση που μας καλεί σαν ένα αδιάκοπο κάλεσμα για δημιουργία...»
Ακούω την τηλεόραση στο βάθος και έχω ήδη αποφασίσει να επιστρέψω στο δωμάτιο προκειμένου να δω περί τίνος πρόκειται. Φτάνω τη στιγμή που η κάμερα ζουμάρει στο νέο Campari Spritz και φαίνεται τόσο δροσερό, τόσο ακαταμάχητο, τόσο... κόκκινο. Λίγες ημέρες αργότερα βλέπω να το απολαμβάνει μια παρέα στο διπλανό τραπέζι, αποφασίζω να το δοκιμάσω και είμαι πλέον σίγουρη: αυτό είναι το ποτό που θα συνοδεύσει τις εξόδους μου αυτό το καλοκαίρι.
Είναι ελαφρύ, γλυκόπικρο και ζωντανό, ιδανικό για ένα ζεστό απόγευμα ή πιο συγκεκριμένα ένα after office drink. Δεδομένου ότι είναι ένα απεριτίφ, πίνεται ιδανικά 18.00 - 20.00, δηλαδή τις ώρες πριν το δείπνο, αλλά εννοείται ότι απολαμβάνεται εξίσου ευχάριστα οποιαδήποτε στιγμή! Το έντονο κόκκινο χρώμα του και το ιδιαίτερο άρωμα με νότες από εσπεριδοειδή και άνθη μαγεύουν τις αισθήσεις με την πρώτη επαφή. Κι ενώ ποτέ δε δήλωνα θαυμάστρια των bitter γεύσεων, το Campari Spritz έχει πιο απαλή γεύση απ' όσο περίμενα! Χάρη στο χαμηλό αλκοολικό βαθμό (12.6%) το απολαμβάνω πιο άνετα και -μεταξύ μας- αποτελεί τέλειο prop για φωτογραφίες, αφού το κατακόκκινο χρώμα του «γράφει» τρομερά στην κάμερα και με κάνει να δείχνω και εμένα τόσο iconic όσο το Campari!
Πρώτη φορά μια τόσο απλή συνταγή κοκτέιλ μπορεί να σου δώσει ένα τόσο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο προσθέτεις 90ml Cinzano To Spritz, 60ml Campari και 30ml Schweppes Soda και γαρνίρεις με μια φέτα πορτοκάλι. Αυτό ήταν! Ακόμα κι η Τόνια Σωτηροπούλου, ambassador του brand, δεν μπορεί να κρύψει το πάθος της για το red passion του Campari Spritz.
Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; Μείνε συντονισμένος/η γιατί το Campari Spritz έχει αρχίσει να συστήνεται και επίσημα στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας με special events και διαγωνισμούς με υπέροχα δώρα, όπως Αperitivo γεύματα και εισιτήρια για προβολές κινηματογράφου. Is your passion red?
Μπορείς να βρεις όλα τα Passion Spots του Campari εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.