Στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie στη Νέα Πεντέλη για πασχαλινά γλυκά και όχι μόνο
Οικογενειακό ζαχαροπλαστείο που γράφει την πρώτη σελίδα της ιστορίας του το 1979 στο Χαλάνδρι και από το 1992 βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη. Τα ηνία σήμερα έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά της οικογένειας και στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie θα βρείτε όλα τα καλά του κόσμου! Πρώτα απ’ όλα να σας πούμε ότι ο χώρος του και μόνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να το επισκεφθείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να απολαύσετε όλα τα ωραία και νόστιμα που προσφέρει στο μεγάλο, καταπράσινο κήπο του.
Οτιδήποτε θα βρείτε στο Bakas Patisserie είναι χειροποίητο, φτιάχνεται εδώ στο εργαστήριό του από τους ανθρώπους του. Και θα βρείτε, όπως είπαμε, πολλά! Τώρα τις ημέρες του Πάσχα την τιμητική τους έχουν βέβαια τα πολίτικα τσουρέκια, τα γεμιστά τσουρέκια με πραλίνα σοκολάτα ή με μπουένο, τα σμυρναίικα κουλούρια, ενώ οι μικρότεροι θα ξετρελαθούν με τα σοκολατένια ζωάκια αλλά και με τα σοκολατένια αυγά καρτούν!
Δίπλα σε όλα αυτά και ό,τι άλλο ονειρεύτηκε ο κάθε γλυκατζής και αναζητά από ένα φημισμένο ζαχαροπλαστείο: φοβερές πάστες, μεταξύ αυτών και την κλασική σεράνο, καταπληκτικές τούρτες, ανεπανάληπτα σιροπιαστά, μιλφέιγ, τρούφες, εκλεράκια, σοκολατάκια και ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς που μπορεί να γεμίσει κάθε γλυκό μας όνειρο. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε!
Αγίας Σκέπης 3, Νέα Πεντέλη, 2108033160, Fb: Bakas Patisserie, Instagram: @bakaspatisserie
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.