Θεματα

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια... τρώγονται!

Η Αλεξάνδρα Μιμίκου δημιουργεί βρώσιμες χριστουγεννιάτικες μπάλες και πολλά ακόμα νόστιμα

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες μπάλες-στολίδια από την Αλεξάνδρα Μιμίκου

Η Αλεξάνδρα Μιμίκου δημιουργεί σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες μπάλες, kits για gingerbread σπιτάκια και κουλουράκια που ζωγραφίζονται με βρώσιμα χρώματα.

Και μια Δευτέρα, σαν όλες τις άλλες, καταφθάνουν στο γραφείο κάτι όμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες που -για στάσου!- τρώγονται. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Μιμίκου δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα γλυκά που θα απολαύσει όλη η οικογένεια αλλά και οι καλεσμένοι. Ευτυχώς για εμάς, η Αλεξάνδρα άφησε την καριέρα της στις εταιρείες τροφίμων για να κάνει το πάθος της, τη ζαχαροπλαστική, επάγγελμα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχα γλυκά από αγνές πρώτες ύλες με λιγότερη ζάχαρη και πολλή φαντασία.

 

Ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων όμως, το εργαστήριό της είναι ο ιδανικός προορισμός για πρωτότυπα γλυκά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Εδώ θα βρεις όλα τα αγαπημένα γλυκά, όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και άλλα λαχταριστά αλλά και ιδιαίτερες δημιουργίες. Εντυπωσιακές είναι οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες μπάλες-στολίδια με 55% σοκολάτα υγείας που ταιριάζουν τόσο πάνω στο δέντρο, όσο και ως επιδόρπιο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Από την άλλη, τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια από σοκολάτα ή μπεζέδες είναι το κατάλληλο δώρο για τους συναδέλφους σου.

 

Η Αλεξάνδρα όμως δεν ξεχνά τους μεγαλύτερους θαυμαστές των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά! Στο εργαστήριό της θα βρεις κουλουράκια σε εορταστικά σχήματα και χρώματα, ειδικό kit για να δημιουργήσεις gingerbread μπισκοτόσπιτο που θα στολίσει το σπίτι τις ημέρες των γιορτών και θα φαγωθεί με μεγάλη λαχτάρα από τα πιτσιρίκια. Το αγαπημένο μου όμως είναι η κασετίνα με τα χειροποίητα, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με βούτυρο αγελάδος, μαύρη ζάχαρη και επικάλυψη από λευκή ζαχαρόπαστα. Όχι μόνο γιατί είναι πεντανόστιμα, αλλά γιατί συνοδεύονται από τρεις μαρκαδόρους με βρώσιμο μελάνι για να τα ζωγραφίσεις παρέα με τα παιδιά! 

Σετ συναρμολόγησης μπισκοτόσπιτου
Gingerbread kit

Μπισκότα σε διάφορα σχήματα με λευκό γλάσο και μαρκαδόροι με βρώσιμο χρώμα
Color Me Cookie Kit

Ζωγραφισμένα μπισκότα σε σχήμα χιονάνθρωπου, μπότας, χιονονιφάδας και έλατου
Color Me Cookie Kit

www.alexandramimikou.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ