- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το Public τα έχει όλα … Βιβλία, cd, τεράστια ποικιλία σε tablets και smartphones, gudgets για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια… Έχει και μια ωραία βεράντα όπου ακόμη και στις μεγάλες ζέστες το αεράκι καταφέρνει να φυσάει δροσερά. Το βράδυ, αυτή η ίδια βεράντα, μπορεί να σου δώσει μια από τις πιο όμορφες εικόνες της πιο κεντρικής πλατείας της Αθήνας. Εδώ, στον 5ο όροφο έχουν στήσει και το cafe για όσους θέλουν να πιουν καφέ ή ποτό. Όχι μόνο…
Υπάρχουν πολλά αν κάποιος θελήσει κάτι να τσιμπήσει και προχτές δοκίμασα το ανανεωμένο τους μενού. Τα πιάτα υπογράφει ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης και τα βρήκα πολύ νόστιμα και σε εξαιρετικές τιμές. Ξεκινούν από το πρωί με πλούσια πρωινά, ομελέτες, παραδοσιακές πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν, έχουν όλων των ειδών τους καφέδες και τα ροφήματα, πολλά γλυκά. Συνεχίζουν με μια σειρά από ωραίες σαλάτες αλλά και με ριζότο με λιαστή ντομάτα, φιλέτο κοτόπουλου ή φιλέτο σολομού με ωραίες γαρνιτούρες, χοιρινά μπριζολάκια και άλλα "εύκολα" και υγιεινά.
Σερβίρουν τα πάντα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Κατά τις 8 μάλιστα αρχίζουν και τα κοκτέιλ, κι αυτά τα δοκίμασα και με κράτησαν μέχρι αργά στο πάντα γεμάτο και χαριτωμένα νεολαιίστικο στέκι. Μαθαίνω πως το Public Cafe δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων για επαγγελματικά brunches, luncheons, cocktails, εταιρικές παρουσιάσεις και parties.
Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος, 210 3239101
ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY
INFO
Εκτός από αγορές και καφέ, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, νόστιμα πιάτα για όλες τις ώρες της μέρα, σε καλές τιμές. Ο Στέφανος Στεφανίδης που επιμελείται το μενού προτείνει πλούσια πρωινά με παραδοσιακές πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν, πρωινά gluten free αλλά και πιάτα με πάστα, ριζότα, burgers. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.