Θεματα

Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας

Και προσφέρει τις τρομερές Margaritas του στην τιμή των €6!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας

Το Dos Hermanos γιορτάζει την International Tequila Day. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε πλήρες γεύμα και Margaritas για 4 άτομα

Το Dos Hermanos άνοιξε το μακρινό 1992 και μύησε τους Αθηναίους στην αυθεντική γεύσης της μεξικάνικης κουζίνας. Από τότε και κάθε χρόνο, ως το πρώτο γνήσιο, μεξικάνικο εστιατόριο γιορτάζει όλες τις μεξικάνικες γιορτές, όπως την Ημέρα των Νεκρών, την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού, τη Cinco de Mayo, και φυσικά την… Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας!

Στις 24 Ιουλίου, λοιπόν, η βασίλισσα του Μεξικού, η φλογερή tequila, έχει τα γενέθλιά της και το Dos Hermanos για να το γιορτάσει μας φυλάει μια έκπληξη: προσφέρει το πιο δημοφιλές cocktail με βάση την tequila, την αγαπημένη σε όλους μας Margarita στην ειδική τιμή των €6! Άκρως δελεαστική, αν σκεφτείς ότι η Margarita του Dos Hermanos έχει τη φήμη της καλύτερης σε ολόκληρη την πόλη!

Η φοβερή Margarita του Dos Hermanos

Το καλύτερο; Τα καλοκαίρια οι Margaritas στο Dos Hermanos (φτιαγμένες αποκλειστικά με Premium Tequila Don Julio) φοράνε τις εξωτικές τους παραλλαγές και αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο… Οπότε, το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου φρούτο και να «τσουγκρίσεις» στην υγειά της tequila!

Tip: Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Fiesta de Tequila πατώντας εδώ και κέρδισε πλήρες γεύμα και εξωτικές Margaritas για 4 άτομα, για να γιορτάσεις με την παρέα σου την International Tequila Day σαν βέρος Μεξικάνος. Viva la Tequila!

dos_hermanos_mexican_food_cocktail_2.jpg

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906, www.doshermanos.gr, Facebook: doshermanos.gr, Instagram: @doshermanos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ