Θεματα

Coffee Time!

Στο ολοκαίνουργιο FLOCAFE Espresso Room, στη Νέα Ερυθραία

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71888-145202.jpg

Πόσα απογεύματα δεν έχουμε περάσει στα αγαπημένα Flocafé και για πόσα πρωινά δεν ήταν η πρώτη μας στάση πριν τη δουλειά; Και αυτό γιατί εδώ ξεχωρίζουν πάντα με τις φρέσκες προτάσεις και τους τέλειους καφέδες τους.

Αυτή τη φορά, τα Flocafé μας εκπλήσσουν για ακόμα μία φορά με την τελευταία καινοτομία τους, που ακούει στο όνομα FLOCAFE Espresso Room. Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα, που φέρνει την εμπειρία του καφέ σε άλλο επίπεδο με τη νέα τάση καφέ, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ποικιλία με την ιδανική ατμόσφαιρα.

n

Το πρώτο κατάστημα FLOCAFE Espresso Room, άνοιξε πρόσφατα στη Νέα Ερυθραία και μας έχει ήδη κερδίσει. Οι τόνοι του λευκού και του μαύρου που κυριαρχούν στο χώρο, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, οι ακατέργαστες ξύλινες επιφάνειες, τα πρωτότυπα μηνύματα στους τοίχους και τα τσουβάλια από λινάτσα, γεμισμένα με κόκκους καφέ, όλα δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς και αποπνέουν το μοναδικό άρωμα φρεσκοαλεσμένου καφέ, που σε αγκαλιάζει αμέσως.

n

Το FLOCAFE Espresso Room, αποτελεί ξεχωριστό σταθμό στη διαδρομή του καφέ. Εδώ, μπορείς να δοκιμάσεις τρία νέα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, εξαιρετικής ποιότητας: America Latina Selection 100% Arabica (το οποίο και παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα καταστήματα FLOCAFE Espresso Room), το African Earth (από αφρικανικές ποικιλίες Arabica και Robusta) και το Honduras Premium, εξαιρετικά σπάνιο χαρμάνι, που καλλιεργείται σε περιορισμένη ποσότητα και σε μία μόνο single estate φάρμα. Μια μικρή ακόμα ευχάριστη έκπληξη, είναι και τα τρομερά cocktails με βάση τον καφέ! Μια καταπληκτική ιδέα που παίζει με τους κόκκους του καφέ και μοναδικά υλικά, δημιουργώντας γεύσεις που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Εμείς αγαπήσαμε το Caramel gourmand (με espresso, κρέμα, Grand Marnier, καραμέλα και κρεμώδες liquer με άρωμα σοκολάτας). Επίσης, για την παρασκευή του espresso από το χαρμάνι Honduras Premium, χρησιμοποιείται η μοναδική μηχανή ELEKTRA.

Και μιας που οι καφέδες του FLOCAFE Espresso Room είναι τέλειοι, αξίζουν και το τέλειο συνοδευτικό. Δοκίμασε χειροποίητα cakes (σοκολάτα, cappuccino, κανέλα), αφράτα κρουασανάκια, τα καθιερωμένα πια cookies (σοκολάτα, καρύδι, λεμόνι, λευκή σοκολάτα), λαχταριστά γλυκάκια και υπέροχα μίνι brioche με μοτσαρέλα, ντομάτα & πέστο βασιλικού.

n

Αν βιάζεσαι, μπορείς πάντα να πάρεις τον καφέ σου on the go, ή να απολαύσεις φρεσκοαλεσμένο καφέ σπίτι μαζί με τις εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού από όλο τον κόσμο, τις σπιτικές μαρμελάδες και τα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, που επίσης θα βρεις στο FLOCAFE Espresso Room.

Το καλύτερο είναι, πως το FLOCAFE Espresso Room στη Νεά Ερυθραία, είναι μόνο η αρχή, αφού μέχρι το τέλος του 2014, αναμένεται να ανοίξουν κι άλλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία, 210 6204082

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ