Θεματα

Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο St. George Lycabettus

Μεγάλος διαγωνισμός στο Instagram της @tastevoice

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
acropolis_suite.jpg

Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο St.George Lycebettus στο Κολωνάκι

Αυτή η Σαρακοστή ίσως είναι διαφορετική από τις άλλες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τη ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται… Ας πούμε με τη θέα της Ακρόπολης στα πόδια μας και τους χαρταετούς που θα πετούν στον Λόφο του Λυκαβηττού σε απόσταση αναπνοής!

H ATHENS VOICE και το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σας προσφέρουν μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ένα από τα πολυτελή δίκλινα δωμάτια του εμβληματικού ξενοδοχείου, που έχουν θέα σε όλη την πόλη, από την Ακρόπολη μέχρι τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού που λαμπυρίζει στο βάθος. Η διανυκτέρευση περιλαμβάνει πλούσιο δείπνο, γεμάτο με λαχταριστά, σαρακοστιανά πιάτα, καθώς και πρωινό για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο όποια βραδιά εσείς επιθυμείτε κατά το διάστημα από 15/03/2021 μέχρι και 15/04/2021.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram (@tastevoice) και ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο σχετικό post. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Μαρτίου.

Στο μεταξύ πάρτε μια γεύση από το λαχταριστό μενού που ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος ετοιμάζει αυτές τις μέρες:

Signature Dish By Vassilis Milios

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ