Θεματα

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος υπογράφει το νέο μενού του The Clumsies

Φαγητό, γλυκό και cocktails από τους καλύτερους

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαλάτα με ψητά παντζάρια

To The Clumsies στέλνει delivery τα πιάτα του Αθηναγόρα Κωστάκου, γλυκά από τον Σπύρο Αρτελάρη και cocktails από τη βραβευμένη μπάρα του

Μέσα σε δυο μήνες οι πλατφόρμες διανομής φαγητού τριπλασίασαν τις καταχωρήσεις τους. Με την εστίαση να παραμένει στον πάγο, οι υπηρεσίες delivery και take away είναι πλέον μονόδρομος. Κι έτσι βλέπουμε ολοένα και περισσότερα εστιατόρια να τον ακολουθούν, ακόμα κι εκείνα που καθόλου δεν περιμέναμε ότι θα το κάνουν. Το τελευταίο νέο που μάθαμε συζητιέται πολύ και όχι τυχαία. Είναι ιντριγκαδόρικο, ακούγεται νόστιμο, συνδυάζει τρία κεφάλαια (φαγητό, γλυκό και ποτό) κι έχει τρανταχτή υπογραφή.

Pancakes με αυγά
Pancakes με αυγά

Το bar restaurant “The Clumsies” αρχίζει από σήμερα 1 Φεβρουαρίου τη διανομή του νέου του μενού*, που έχει δημιουργήσει ο εξαιρετικός σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος. Ο διάσημος σεφ έχει ετοιμάσει ένα μενού που έχει comfort διάθεση, αγαπάει τις χορταστικές μερίδες και ταυτόχρονα ακολουθεί ένα healthy προσανατολισμό. Θα βρείτε από burgers, mini tacos και bao μέχρι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές στην πιο δημιουργική εκδοχή τους (όπως π.χ. τα σουτζουκάκια ταρτάρ) και healthy bowls που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο (υπάρχει ας πούμε το super healthy «Μπολ Αβοκάντο» με λιωμένο αβοκάντο, τοματίνια, ρόκα, μανιτάρια και ζυμωτό ψωμί, υπάρχει, όμως, και το «Πικάντικο Μπολ» με scrambled eggs, λουκάνικο πάπρικας, μαϊντανό και ζυμωτό ψωμί για τους πιο μερακλήδες). Φυσικά υπάρχει και brunch menu (διαθέσιμο καθημερινά μέχρι τις 18.00) με all time classic πιάτα που τις Κυριακές θα ενισχύονται με τρεις επιπλέον pop up προτάσεις.

Το πικάντικο bowl
Το Πικάντικο Bowl

Αυτά μαγειρεύουν ο Αθηναγόρας Κωστάκος και ο Γιάννης Μπάμπαλης στην κουζίνα. Ούτε τα γλυκά, όμως, αφέθηκαν σε τυχαία χέρια καθώς την επιμέλειά τους έχει αναλάβει ο pastry chef Σπύρος Αρτελάρης. Μωσαϊκό σοκολάτας με καραμελωμένη κρέμα και αλάτι, λουκουμάδες με πραλίνα από φιστίκι Αιγίνης, και μια πάβλοβα με κρέμα από γιαούρτι, λευκή σοκολάτα, μούρα, μέλι και τραγανή μαρέγκα είναι αυτά που θα δοκιμάσετε.

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος υπογράφει το νέο μενού του The Clumsies
Μωσαϊκό σοκολάτας

Τρίτο κεφάλαιο: η μπάρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί η ομάδα του bar που βραβεύτηκε ξανά ως το 3ο καλύτερο bar του κόσμου για το 2020 φτιάχνει κάποια από τα καλύτερα cocktails της Αθήνας… Αυτά τα βραβευμένα cocktails έρχονται σπίτι σας (μαζί με τις οδηγίες σερβιρίσματος) σε μπουκαλάκια που περιέχουν ποσότητα αρκετή για 2 ποτά. Ας πιούμε σε αυτό!

*Μπορείτε να παραγγείλετε καθημερινά από τις 11.00 έως τις 23.00 μέσα από τις πλατφόρμες Wolt & e-food ή να παραλάβετε μέσω take away (Πραξιτέλους 30)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ