- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Caravin Wine Bar προτείνει 5 διαφορετικά μενού και μας ταξιδεύει γευστικά σε όλο τον κόσμο
Το 2020 δεν είναι μια καλή χρονιά για ταξίδια, και μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να επισκεφθούμε τις χώρες που ονειρευόμαστε. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές. Τι κι αν δεν μπορούμε να μπούμε στο αεροπλάνο; Τι κι αν αρκετά σύνορα είναι ακόμα κλειστά; Έχουμε πάντα τη γεύση να μας ταξιδεύει. Αυτό σκέφτηκε και το κοσμογυρισμένο wine bar Caravin της οδού Ακάμαντος και μετά την καραντίνα επανέρχεται δυναμικά με 5 γευστικά μενού για να μας ταξιδέψει ανά τον κόσμο.
Τα μενού, που υπογράφει η σεφ Μάρα Σκαγιά, περιλαμβάνουν 3 πιάτα (ορεκτικό, σαλάτα και κυρίως πιάτο)και έχουν ως αναφορά 5 νόστιμες γωνιές του πλανήτη. Γνωρίστε την Ασία μέσα από τα γευστικά spring rolls και τις γαρίδες butterfly, δοκιμάστε nachos με κιμά και fajitas από το Μεξικό, ταξιδέψτε στην Ιταλία για παραδοσιακή πίτσα και λαζάνια, μάθετε τις αραβικές γεύσεις αρχίζοντας από τη λιβανέζικη Fattoush και το κοτόπουλο με κουρκουμά και σταφίδες ή μείνετε στα πάτρια εδάφη με μια νόστιμη μεσογειακή πίτα, ελληνική σαλάτα, και μοσχαρίσια μπιφτεκάκια.
Το καλύτερο είναι ότι και τα 5 μενού είναι άκρως οικονομικά καθώς αρχίζουν από €12,50/άτομο και δεν ξεπερνούν τα €16,50/ άτομο. Έχουν δηλαδή τιμές, που άνετα σας επιτρέπουν να τα συνοδεύσετε και με κάποιο από τα πολύ ενδιαφέροντα κρασιά του Caravin, ενώ για τον ιδανικό συνδυασμό φαγητού και κρασιού μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τη sommelier. Ας ταξιδέψουμε λοιπόν!
Ακάμαντος 11, Θησείο, 211 4003962
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.