- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πρίγκιπας: Τέτοιο τυλιχτό δεν έχεις ξαναφάει!
Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για αυτά τα σουβλάκια
Λουκάνικο Τζουμαγιάς, κεμπαπάκια Φλωρίνης και καλαμάκι μαύρου χοίρου στα σουβλάκια του Πρίγκιπα στα Εξάρχεια
Μου φαίνεται απίθανο να μην έχεις δοκιμάσει ήδη το σουβλάκι του Πρίγκιπα. Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για να γευτεί το λουκάνικο Τζουμαγιάς, τα κεμπαπάκια Φλωρίνης με σάλτσα Άιβαρ ή το καλαμάκι μαύρου χοίρου. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών του δεν είναι μυστικό, το μυστικό είναι ότι όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας, ακολουθώντας τη λογική "farm to table".
Άσε που ενώ απολαμβάνεις το πιο νόστιμο τυλιχτό της πόλης, μπορείς να γεμίσεις το ποτήρι σου και με «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου» για να απογειώσεις τη γευστική εμπειρία. Και θα σου πω και κάτι ακόμη, που μάλλον δεν ξέρεις... Ο Πρίγκιπας ετοιμάζεται να αποκτήσει πριγκιπόπουλα και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας μέσω franchise. Πρώτος σταθμός ο Άλιμος και το κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 560 που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Φεβρουάριο. Ανυπομονούμε!
● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.