Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει το μενού, οι The Clumsies τα cocktails
Ο ταλαντούχος σεφ και οι βραβευμένοι bartenders ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
Την Πέμπτη 16/01 οι The Clumsies μετακομίζουν στο εστιατόριο CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη για καλό σκοπό
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους έλληνες σεφ. Στο εστιατόριό του, το CTC, μπορεί κανείς να απολαύσει την ελληνική δημιουργική κουζίνα όσο πιο νόστιμη (και εφευρετική, και παιχνιδιάρα, και αντρεπτική) γίνεται. Το The Clumsies πάλι έχει βρει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου (The World’s 50 Best Bars). Άρα μία συνεργασία και των δύο, δεν μπορεί παρά να είναι μοναδική.
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου το CTC υποδέχεται την ομάδα του The Clumsies. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα βρεθεί στο γνώριμό του πόστο πίσω από το πάσο της κουζίνας, ενώ ο Βασίλης Κυρίτσης και ο Νίκος Μπάκουλης θα πάρουν θέση πίσω από το μπαρ. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό δείπνο με το καλύτερο cocktail pairing που μπορεί να υπάρξει. Το μενού περιλαμβάνει διάσημα signature πιάτα του CTC όπως η πολυσυζητημένη βελουτέ καλαμπόκι (που για το συγκεκριμένο βράδυ θα συνοδεύεται από το ξεχωριστό Natural Mango Wine των The Clumsies) ή το CTC Hot Dog που θα σερβιριστεί μαζί με το σπιρτόζικο Hot Dog & Cola.
Συνολικά, το μενού αποτελείται από 7 στάδια με κάθε πιάτο να συνοδεύεται από το δικό του cocktail και κοστίζει €120/άτομο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου. Η κράτηση είναι απαραίτητη. Ακολουθεί αναλυτικά το μενού.
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, 210 7228812, Fb: @ctc.resto
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.