Θεματα

Παπαπαρασκευάς… ερωτευμένος

 Ένα κουτί κάνει την καρδιά σου να χτυπάει

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 469
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60848-133398.jpg

Αν ανήκεις στους αθεράπευτα ρομαντικούς, πρέπει ήδη να έχεις αρχίσει την αναζήτηση για αρκουδάκια/ γλυκάκια/ λουλουδάκια/ καρδούλες και άλλα λοιπά, που θα κάνουν το ταίρι σου να λιώσει και να σε κοιτάει σαν κουτάβι. Για να γιορτάσεις την ημέρα με τα «όλα» της θέλεις οπωσδήποτε σοκολάτα στο μενού. Τελεία και παύλα. Και μη σκεφτείς το περίπτερο, σου έχουμε κάτι καλύτερο.

Ο Παπαπαρασκευάς, το ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης που φέτος άνοιξε και στην Αθήνα, ετοιμάζει για τους Βαλεντίνους ένα κουτί που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει. Σε σχήμα καρδιάς, με ζαχαρωμένο τριαντάφυλλο να το στολίζει ρομαντικά, τέλειο για να το γεμίσεις με γλυκά που αρέσουν και στους δυο σας… Αν δεν σας φτάσει το περιεχόμενο και θέλετε κι άλλο… φάτε το κουτί! Σε δύο γεύσεις (λευκή σοκολάτα ή ανάμειξη σοκολάτα bitter και γάλακτος), τιμή μόλις €7.

Αν πάλι είσαι πιο παραδοσιακός, διάλεξε καριόκες, το best seller του ζαχαροπλαστείου. Καρδιές-καριόκες πάνω σε στικς, με €1,5 ή σκέτες με €1. Μαζί με αυτά και πολλά άλλα γλυκά, όλα φτιαγμένα με έρωτα…

n

Οι θρυλικές καριόκες σε σχήμα καρδιάς ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Α.Παπανδρέου 13, Γλυφάδα,210 8980220

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ