- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αν ανήκεις στους αθεράπευτα ρομαντικούς, πρέπει ήδη να έχεις αρχίσει την αναζήτηση για αρκουδάκια/ γλυκάκια/ λουλουδάκια/ καρδούλες και άλλα λοιπά, που θα κάνουν το ταίρι σου να λιώσει και να σε κοιτάει σαν κουτάβι. Για να γιορτάσεις την ημέρα με τα «όλα» της θέλεις οπωσδήποτε σοκολάτα στο μενού. Τελεία και παύλα. Και μη σκεφτείς το περίπτερο, σου έχουμε κάτι καλύτερο.
Ο Παπαπαρασκευάς, το ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης που φέτος άνοιξε και στην Αθήνα, ετοιμάζει για τους Βαλεντίνους ένα κουτί που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει. Σε σχήμα καρδιάς, με ζαχαρωμένο τριαντάφυλλο να το στολίζει ρομαντικά, τέλειο για να το γεμίσεις με γλυκά που αρέσουν και στους δυο σας… Αν δεν σας φτάσει το περιεχόμενο και θέλετε κι άλλο… φάτε το κουτί! Σε δύο γεύσεις (λευκή σοκολάτα ή ανάμειξη σοκολάτα bitter και γάλακτος), τιμή μόλις €7.
Αν πάλι είσαι πιο παραδοσιακός, διάλεξε καριόκες, το best seller του ζαχαροπλαστείου. Καρδιές-καριόκες πάνω σε στικς, με €1,5 ή σκέτες με €1. Μαζί με αυτά και πολλά άλλα γλυκά, όλα φτιαγμένα με έρωτα…
Οι θρυλικές καριόκες σε σχήμα καρδιάς ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Α.Παπανδρέου 13, Γλυφάδα,210 8980220
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.