Θεματα

Ισμυρλόγλου: Ο Παράδεισος των ξηρών καρπών και των βοτάνων

Πάνω από 200 είδη μπαχαρικών, 100 είδη βοτάνων, 80 είδη τσαγιού, εκλεκτά μέλια και όλων των ειδών υγιεινές τροφές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βοτανομπαχαράδικο, Πάττυ Ισμυρλόγλου

Στα καταστήματα της Πάττυ Ισμυρλόγλου θα βρείτε μπαχαρικά, βότανα, ξηρούς καρπούς, μέλια, υπερτροφές.

Κάθε φορά που μπαίνεις σε κάποιο από τα καταστήματα της Πάττυ Ισμυρλόγλου περνούν αρκετά λεπτά μέχρι να περιεργαστείς όλα αυτά τα μικρά θαύματα που βρίσκονται γύρω σου, τακτοποιημένα σε βαζάκια, κλεισμένα σε κουτάκια, στολισμένα σε κάθε πιθανή γωνιά. Μπαχαρικά, βότανα, ξηροί καρποί, τσάι, πραλίνες, μέλια και ένα σωρό ακόμα σε πείθουν ότι πράγματι βρίσκεσαι σε ένα γευστικό Παράδεισο. Και είναι ακριβώς έτσι.

Βοτανομπαχαράδικο, Πάττυ Ισμυρλόγλου

Η Πάττυ, με καταγωγή από την Πόλη αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου, δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη. Προμηθεύεται αυστηρά την καλύτερη ποιότητα που υπάρχει και θα σου εξηγήσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Βοτανομπαχαράδικο, Πάττυ Ισμυρλόγλου

Η ποικιλία των ξηρών καρπών είναι τεράστια (δοκίμασε οπωσδήποτε τα αμύγδαλα Βόλου, μεγάλα και πεντανόστιμα, αλλά και το αράπικο φιστίκι με πάστα wasabi), ενώ τα μπαχαρικά ξεπερνούν τα 150 διαφορετικά είδη και έρχονται από την Ανατολή. Μη μείνεις μόνο σε αυτά που ξέρεις, εξερεύνησέ τα όλα και ανακάλυψε τα δικά τους μείγματα (ενδεικτικά αναφέρουμε το μείγμα για πατάτες – εγγύηση με μπαχαρικά και τριμμένο μετσοβόνε).
Βοτανομπαχαράδικο, Πάττυ Ισμυρλόγλου

Κι ακόμα υπάρχουν βότανα για κάθε χρήση (από χαλαρωτικά μέχρι λιποδιαλυτικά), πάνω από 100 διαφορετικά είδη τσαγιού, πραλίνες και σοκολατάκια δικής τους παραγωγής, μέλια από ένα μικρό παραγωγό της Μάνης, καφέδες που κόβονται εδώ για να κρατούν τα αρώματά τους, καθώς και πολλά βιολογικά προϊόντα.

Βοτανομπαχαράδικο, Πάττυ Ισμυρλόγλου

Αγ. Αλεξάνδρου 24, Π. Φάληρο, 2130259613
Γούναρη 181, Γλυφάδα, 2111160803, Fb: @Ismyrloglou

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ