Στo Attica μόλις άνοιξε gourmet corner
Θα βρεις από χαβιάρι μέχρι ιταλικές και ελληνικές τρούφες
Σε συνεργασία με την Greek Luxury Products δημιουργήθηκε μια gourmet γωνιά στον 5ο όροφο του Attica
Πού μπορείς να βρεις ελληνικές και ιταλικές μαύρες και λευκές τρούφες; Ολόκληρο foie gras σε βάζα; Τα ωραιότερα marron glacier στον κόσμο και νερό με 9 διαφορετικά herbal infusions; Η απάντηση είναι πιο κοντά απ’ ό,τι φαντάζεσαι… Αρκεί να μπεις στο Attica Department Store, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και να ανέβεις μέχρι τον 5ο όροφο. Εδώ το Attica, σε συνεργασία με την Greek Luxury Products, παρακολουθεί την τάση όλων των μεγάλων και γνωστών πολυκαταστημάτων του κόσμου και στήνει ένα gourmet corner που βάζει φωτιά στις επιθυμίες κάθε σωστού foodie.
Ο μοντέρνος και λαμπερός χώρος, σχεδιασμένος από τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο και το αρχιτεκτονικό γραφείο Zege Architects, φιλοξενεί εκατοντάδες gourmet προϊόντα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρουμε το σπάνιο μέλι Βανίλια Μαινάλου, τις καρδιές άγριας αγκινάρας σε λάδι, τις φράουλες confit από την Παύλιανη και τα βιολογικά κρασιά από τον αμπελώνα του Navarino (Navarino Vineyards). Χαβιάρι από τη σειρά της Greek Luxury Products σε 8 διαφορετικές ποικιλίες και προσιτή τιμή, αλλά και χαβιάρι Petrossian Paris, ως γνωστόν τον καλύτερο οίκο χαβιαριού στον κόσμο. Λευκές και μαύρες τρούφες, μαζί και τα προϊόντα τους ( π.χ. λάδι τρούφας), πρώτη φορά συγκεντρωμένα σε τόσο μεγάλη ποικιλία. Τα προϊόντα των Confiture Parisienne, των master των μαρμελάδων και των spreads, βρίσκουν επίσης θέση στο ράφι, με highlight τα περίφημα γλυκά σε σχήμα φρούτων του πιο διάσημου ζαχαροπλάστη στον κόσμο, του Cedric Grolet. Ουσιαστικά μιλάμε για την αφρόκρεμα των gourmet προϊόντων που συγκεντρώθηκε σε ένα χώρο και περιμένει να την ανακαλύψετε. Σημειώνουμε ότι όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν και σε καλάθια δώρου-γιορτές έρχονται...
Attica: Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα, 211 1802600
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.