Θεματα

Hilton-Βυζαντινό

Αφιέρωμα στις γεύσεις της Πελοποννήσου

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58455-116779.jpg

Μετά την Κρητική κουζίνα και πριν την πολίτικη (που θα γίνει το Φεβρουάριο), οι γεύσεις της Πελοποννήσου έρχονται στο Βυζαντινό του Χίλτον. Σαβόρο Κυνουρίας, μακαρονόπιτα Τριπόλεως, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, τυλιχτάρια Πάτρας, κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο Σπάρτης, λαγωτό Αρκαδίας, είναι μόνο μερικές από τις λιχουδιές, που θα υπάρχουν στον μπουφέ του Βυζαντινού από 16 έως 25 Ιανουαρίου. Η τιμή του μπουφέ κατ’ άτομο ανέρχεται στα €38, ενώ για κάθε κατανάλωση αξίας €40, οι πελάτες του Βυζαντινού, δικαιούνται μια δωρεάν θέση πάρκινγκ.

Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, τηλ. κρατήσεων: 210 7281400.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.