- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τα κρασιά Nico Lazaridi σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!
Μεθυστικά αρώματα και γεύσεις σε ένα πολυτελές κουτί
Τα κρασιά Nico Lazaridi θα κυκλοφορήσουν σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!
Μια συνεργασία που θα συζητηθεί, μια πρωτοπορία στον κόσμο της γαστρονομίας. Μετά το επιτυχές pairing, τα κρασιά Nico Lazaridi έρχονται σε πολυτελή συσκευασία με τις σοκολάτες Cocoowa chocolate. Όπου πίσω από τις Cocoowa chocolates βρίσκεται ο Γιώργος Ζαρζώνης, φωτογράφος, δεινός ταξιδευτής και καλλιτέχνης (κυριολεκτικά) σοκολατοποιός.
Τα δώδεκα χειροποίητα είδη Cocoowa θα συνδυαστούν με την γκάμα κρασιών του διαπρεπούς οινοποιείου, «συνυπάρχοντας» σε μια πολυτελή συσκευασία για απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Μια δημιουργική συνεργασία που ξεπερνά συμβατικά όρια και ανοίγει νέους δρόμους στην απόλαυση των αισθήσεων.
Περισσότερα για την Cocoowa chocolate, εδώ κι εδώ.
Περισσότερα για το οινοποιείο Λαζαρίδη, εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.