Θεματα

4 χρόνια στο μπαρ των διακοπών

Το Noel γίνεται 4 χρονών και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
noel-anoigma.jpg

Την Τρίτη 4 Ιουνίου το Noel γίνεται 4 χρονών και μας προσκαλεί σε ένα απίστευτο πάρτι

Ήταν  άνοιξη του 2015, όμως στη Στοά Κουρτάκη ήρθαν τα Χριστούγεννα. Το Noel είχε μόλις ανοίξει και ήταν ένα μοναδικό μπαρ που έφερνε μαζί του μια μοναδική υπόσχεση: εδώ θα ήταν κάθε μέρα διακοπές. Από τότε η Στοά Κουρτάκη μεταμορφώθηκε δεκάδες φορές και κάθε φορά κατάφερνε να μας μεταφέρει στον κόσμο των ονείρων… Γέμισε με γλειφιτζούρια, έγινε ένας ολόκληρος βοτανικός κήπος, υποδέχτηκε Δόγηδες, Μαρκησίες και μπλε εξωτικά πουλιά. Και αύριο, ήρθε η ώρα να αλλάξει για ακόμη μία φορά.

Την  Τρίτη 4 Ιουνίου το αγαπημένο bar της Κολοκοτρώνη σβήνει 4 κεράκια στην τούρτα του και μας καλεί όλους να γιορτάσουμε τα γενέθλιά του μέσα σε έναν…. πορτοκαλεώνα. Το πάρτι ξεκινάει από τις 17.00 το απόγευμα με άκρως δροσιστικά Italian aperitivi (δια χειρός του head bartender της Hytra Παναγιώτη Φράγκου) και συνεχίζει ακάθεκτα μετά τις 20.00 με υπέροχα cocktails και πρωταγωνιστή το Grand Marnier Rouge.

fancy-rouge.jpg

Οι djs του πιο γιορτινού bar της Αθήνας θα έχουν λάβει τη θέση τους από νωρίς στα decks για να μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους. Σε αυτό το πάρτι, να ξέρεις πως θα χορέψεις ανάμεσα σε αμέτρητα μπαλόνια, θα φωτογραφηθείς στο photobooth, και θα ζήσεις όλα αυτά που δεν μπορείς να ζήσεις σε κανένα άλλο bar.

Κολοκοτρώνη 59Β, 211 2159534, Fb: @theholidaybar

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ