Θεματα

Τρώμε Μήλο στην πλατεία Συντάγματος

Η ομάδα του Delicious Milos παρουσιάζει στο Public Café Restaurant τις γεύσεις του τόπου της

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milos-anoigma.jpg

Το Public Café Restaurant ολοκληρώνει το γαστρονομικό του ταξίδι στις Κυκλάδες με τη Μήλο

Είναι τόσες πολλές οι ελληνικές γεύσεις που δεν γνωρίζουμε, που δεν θα τις μάθουμε ποτέ αν δεν ταξιδέψουμε στον τόπο παραγωγής τους. Υπάρχουν όμως και κάποιες τυχερές στιγμές όταν η παράδοση της γεύσης έρχεται ως την πόρτα μας. Στιγμές σαν τις πολλές που ζήσαμε φέτος με θέα την Πλατεία Συντάγματος… Το Public Café Restaurant μετά την Τήνο, τη Σαντορίνη, τη Σίφνο και τη Σύρο ολοκληρώνει το γαστρονομικό ταξίδι στις Κυκλάδες με τη Μήλο.

img-9f65af1daef7e349c7cfd3dee7ac2998-v.jpg

Η δραστήρια ομάδα του “Delicious Milos”* φέρνει κοντά μας όλες εκείνες τις γεύσεις που κρατούν ζωντανή τη γευστική παράδοση του νησιού. Πιταράκια Μήλου (τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο), φλαουνάκια (τα διάσημα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες), μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας και παγωτό βανίλια με γλυκό…κουφέτο (!) είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε μέχρι τις 15 Ιουνίου στο Public Café Restaurant στην Πλατεία Συντάγματος.

img-fe3f9e0138bad886f3ea96765c1eeb35-v.jpg

*Το Delicious Milos είναι μια ομάδα από νέους ανθρώπους, επιχειρηματίες της εστίασης στη Μήλο, που αποφάσισε να αναδείξει και να διατηρήσει ζωντανή τη γαστρονομία του τόπου της.

Public Café Restaurant: Καραγιώργη Σερβίας 1, Πλ. Συντάγματος (5ος όροφος), 210 3239101

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ