- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το Frenchie Rose δημιουργήθηκε για να καλύψει το τρίπτυχο Coffee - Dessert - Brunch
Με γλυκά και φαγητά που ξετρελαίνουν
Το Frenchie Rose είναι το νέο στέκι στον Κορυδαλλό που καλύπτει το τρίπτυχο Coffee - Dessert - Brunch
Στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στην πλατεία Βενιζέλου, (Διαμαντίδη 39) ξεχωρίζει ένα σημείο, είναι το Frenchie Rose που ήρθε να συστήσει στον Κορυδαλλό την έννοια του Brunch και όχι μόνο...
Σε έναν χώρο βγαλμένο από άλλη εποχή που παραπέμπει σε γαλλικό μπιστρό και σου κεντρίζει κατευθείαν την προσοχή εκτός από τα brunch που θα σε ξετρελάνουν μπορείς να δοκιμάσεις εντυπωσιακά γλύκα και πολύ χορταστικά burger σε μοναδικές τιμές.
Ροζ αποχρώσεις σε τοίχους και σερβίτσια, floral πινελιές και vintage στοιχεία κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική. Αλλά τα πιο δυνατά του σημεία είναι η προτομή ενός γαλλικού μπουλντόγκ στο κέντρο του μπαρ και η καταπράσινη αυλή γεμάτη χρώματα που σου φτιάχνει τη διάθεση και με φωτεινά γράμματα υπόσχεται να φύγεις με .... «Sweet Memories».
instagram: https://www.instagram.com/frenchierose_espressobar
facebook: https://www.facebook.com/frenchieroseespressobar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.