Θεματα

DADstronomy, η μαγειρική του μπαμπά

Βρήκαμε μια οικογενειακή εταιρεία κέτερινγκ. Ορίστε ένας μπαμπάς που μαγειρεύει καταπληκτικά...

4679-35218.jpg
Μανίνα Ζουμπουλάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DADstronomy

Η εταιρεία Dadstronomy σκαρώνει υπερ-νόστιμα, έξυπνα πιάτα, 94 συνολικά, με αγνά υλικά και σπιτικές μεθόδους, δηλαδή στην κουζίνα... στην οποία βασιλεύει ο μπαμπάς, ο σεφ αυτοπροσώπως. Που σκέφτεται τα παιδάκια του όταν μαγειρεύει, άρα φροντίζει τα φαγητά να είναι, εκτός από υγιεινά, και φιλικά προς τα παιδιά. Τα παιδιά ως γνωστόν τρώνε μακαρόνια με κιμά, πατάτες τηγανιτές, τσίκεν-νάγκετς και κεφτεδάκια τηγανιτά, οπότε η ομάδα έχει σκεφτεί τρόπους να τα κάνει καλύτερα όλα αυτά, χωρίς να τηγανίζεται το σύμπαν: τα κεφτεδάκια με κιμά και βρώμη, ψητά στο φούρνο, είναι τρεις φορές καλύτερα από τα τηγανιτά και κανένας δεν καταλαβαίνει τη διαφορά.

DADstronomy

Η Dadstronomy έχει 46 συνεργάτες και μια ομάδα από σεφ −ή τέλος πάντων δημιουργούς− που είναι χωμένοι στην κουζίνα και κατεβάζουν ιδέες: ο «dadstronomeur» Κώστας Σωτηρίου που επιμελείται μουσικά events και θεωρείται, εκτός από «μύτη», και «αυτί» της εταιρείας, ο Τόνυ Καβαλιέρο, η Ελένη Βαβουλιώτη που είναι σεφ από 11 χρονών, και ο Γιάννης Ρούσσος ή αλλιώς «Hontroulis» που κατεβάζει τις νοστιμότερες ιδέες περί φαγητού − μάλιστα έχει εφεύρει την έννοια «Showlutions» (λύσεις για κάθε περίσταση, κυρίως με σόου).

DADstronomy

Αναλαμβάνουν μεγάλα και μικρά εταιρικά events, private dining, σχολικά γεύματα και ό,τι άλλο έχει σχέση με καλό φαγητό, όπως και εργαστήρια μαγειρικής κατά καιρούς. Υπάρχει και η διάσταση «MatTruckUs», που διαβάζεται μεν «ματρακάς», είναι δε φορητή καντίνα για παιδικά ή μεγαλίστικα πάρτι για κήπους, παραλίες και ό,τι άλλο μέρος σηκώνει μια χαρούμενη, υπερ-πλήρης καντίνα.

DADstronomy

DADstronomy

Η «Dadstronomy» βρίσκεται στο Γαλάτσι και διαθέτει χώρο για φαγητό επί τόπου, πολύ όμορφο και κόζι, για 25 περίπου πεινασμένα άτομα. Και αν έχετε ακόμα αμφιβολίες, μπείτε στο σάιτ, τσεκάρετε τη συνταγή για «σπιτικά τσικεν-νάγκετς» ή για τα (δοκιμασμένα!) κεφετδάκια και θα τσιμπήσετε αμέσως.

DADstronomy

DADstronomy

Dadstronomy catering services, Έβρου 11, Γαλάτσι, 2102916911, info@dadstronomy.gr, www.dastronomy.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ