- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Amigos ολέ! Μεξικάνικα μενού με 13 ευρώ
Λαχταριστά fajitas, τραγανιστά tacos, χειροποίητα burritos, chili con carne και άλλα καυτερά και…παθιασμένα
Τα εστιατόρια Amigos, σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, προσφέρουν μεξικάνικο μενού με 13 ευρώ
Με δύο ζεστές…κάζες σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη και με σύνθημα «Mi casa es su casa» (το σπίτι μου είναι σπίτι σου), τα μεξικάνικα εστιατόρια Amigos είναι εδώ και χρόνια από τα πιο κεφάτα και ταμπεραμεντόζα στέκια της πόλης. Αυτόν τον καιρό λανσάρουν μια νέα, νόστιμη πρόταση. Μαζί με την Λατινο-Αμερικάνα chef Julia Pujalla di bassi, (η οποία είναι και συνεργάτιδα της πρεσβείας του Μεξικού), δίνουν την δυνατότητα να συνθέσουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτεινόμενων πιάτων ένα μενού το οποίο μαζί με σανγκρία ή αναψυκτικό προσφέρεται στην τιμή των 13 ευρώ και σερβίρεται από τις 12:00 μμ μέχρι και τις 6:00 μμ, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (εκτός αργιών).
Λαχταριστά fajitas, τραγανιστά tacos, χειροποίητα burritos, chili con carne και άλλα καυτερά και…παθιασμένα, όλα τους μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα την ιδιαίτερη κουζίνα του Μεξικού. Ακόμη, Τετάρτες και Πέμπτες, τα Amigos Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας αντίστοιχα, διοργανώνουν πάρτι με live Salsa, με Βραζιλιάνους και Κουβανούς χορευτές, μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα τις… frozen maragaritas μια και προσφέρονται στην ειδική γι αυτές τις βραδιές τιμή των 4 ευρώ.
Κύπρου 65Α , Γλυφάδα, 210 8983167, Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.