H Αριάνα Γκράντε λανσάρει δικό της καφέ και η λίστα γεύσεων είναι περίεργη
Εσύ τι θα επέλεγες;
Εκεί που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε διότι η ποπ σταρ της καρδιάς μας δεν είχε κάνει τίποτα καινούριο για πάνω από 24 ώρες, εμφανίστηκε στο τουίτερ για να ανακοινώσει μία νέα συνεργασία. Με το Starbucks.
H γνωστή αλυσίδα επιβεβαίωσε το λανσάρισμα ενός νέου, κρύου ροφήματος με βάση τον καφέ espresso, το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Αριάνα Γκράντε, πασίγνωστή για τον εθισμό της στην καφεΐνη.
Το καινούριο ρόφημα ονομάζεται Cloud Macchiato και αντικαθιστά το υγρό γάλα με τον κρύο αφρό (σήμα-κατατεθέν του Starbucks), σε συνδυασμό με ασπράδια αβγού που δίνουν μία απαλή και fluffy υφή στον καφέ, κάπως σαν να πίνεις ένα γευστικό σύννεφο (σήμα-κατατεθέν της Αριάνα). Είναι διαθέσιμο σε γεύση καραμέλας ή κανέλας και μπορείς να το παραγγείλεις και ζεστό.
Σύμφωνα με το USA Today, το Cloud Macchiato μοιάζει αρκετά με ένα παραδοσιακό ποτό της Ισπανίας που ονομάζεται leche merengada και ουσιαστικά σημαίνει μαρέγγα γάλακτος.
Θα το δοκίμαζες; Eμείς θα πάρουμε ένα, σε μέγεθος grande.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.