Hola Tsikna στο Dos Hermanos!
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε την Τσικνοπέμπτη της ζωής σου!
Είναι ακριβώς η σωστή χρονική στιγμή να αναρωτηθείς πού θα περάσεις μια σωστή Τσικνοπέμπτη. Ήδη ονειρεύεσαι θρυλικές κρεατολιχουδιές να ψήνονται στη σχάρα, σχεδόν μυρίζεις την ασύγκριτη μυρωδιά της τσίκνας. Όχι όμως μια οποιαδήποτε τσίκνα… Αλλά; Αλλά μια Hola Tsikna!
Το Dos Hermanos, το πιο αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της πόλης γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη όπως μόνο αυτό ξέρει: με πικάντικα fajitas να σιγοψήνονται για ώρα. Με ένα Mexican steak όπως δεν το έχεις ξαναφάει. Με ζουμερά κρεατικά που ψήνονται στη σχάρα για να βγάλουν όλη τη γεύση τους. Και φυσικά, με ένα special Mix Grill Plater στη μέση για όλη την παρέα. Γιατί, αυτά συμβαίνουν όταν μια παραδοσιακή ελληνική γιορτή συναντά τη μαγεία της μεξικάνικης κουζίνας!
Η Τσικνοπέμπτη στο Dos Hermanos δεν έχει μόνο μεγάλη νοστιμιά όμως… Έχει και κουβανούς μουσικούς, άφθονη μαργαρίτα και ένα ξεσηκωτικό Live Samba Show για να σε βάλουν σε αποκριάτικο κλίμα. Το καλύτερο; Αν πάρεις μέρος στον διαγωνισμό “Hola Tsikna” μπορείς να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει ένα πλήρες γεύμα και special of the day cocktails για 6 άτομα, για να ζήσεις την πιο απολαυστική Τσικνοπέμπτη της ζωής σου!
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr, Fb: @doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.