Θαλασσινός, πιο «φιλικός» από ποτέ!
Είναι για πολλά χρόνια ένα από τα πιο καλά ψαροεστιατόρια της πόλης. Τα καλούδια του, όλες οι νοστιμιές της θάλασσας, πάντα φρέσκα και λαχταριστά. Μεζεδάκια, αλίπαστα, πιάτα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, μακαρονάδες θαλασσινών, αχτύπητες ταραμοσαλάτες, αχινοί, γαυράκια μαρινάτα και ψαρόσουπες μυρίζουν θάλασσα και νοστιμιά. Τώρα που οι καιροί είναι πιο δύσκολοι ακόμη και για τους ορκισμένους ψαροφάγους, ο Γιώργος και η Ντίνα, οι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να κατεβάσουν τις ήδη πολύ καλές τιμές τους ακόμη ένα 20%… «για να μπορούν όλοι να έρχονται εδώ, ακόμη και κάθε μέρα, χωρίς να το σκέφτονται». Μαζί, προσθέτουν και μια σειρά από νέες νοστιμιές, ενώ και στη σάλα ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, οπότε θα επανέλθω με περισσότερα.
Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 210 9404518, κλειστά Κυριακή βράδυ και Δευτέρα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.