Είναι καλοκαίρι. Προφανώς και ονειρευόμαστε ατελείωτες βουτιές με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό. Όσοι δεν ζείτε ήδη το όνειρο σε κάποιο νησί του Αιγαίου, ετοιμαστείτε να ζήσετε το πρώτο pop-up bbq event της Αθήνας στην ατμοσφαιρική πισίνα του ξενοδοχείου Hilton.
Την Πέμπτη 26 Ιουλίου (μια βραδιά μάλιστα πριν την πανσέληνο) από τις 20.00 έως τις 00.00 η απίθανη σεφ (και με πολλά χιλιόμετρα στο σωστό bbq), Μυρσίνη Λαμπράκη επισκέπτεται τη μεγαλύτερη πισίνα της πόλης για να ψήσει φρέσκα ελληνικά προϊόντα στα κάρβουνα. Ζουμερά κρεατάκια, τρυφερά σουβλάκια, μοσχαρίσια λουκάνικα dry age και πολλά ακόμα (παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού) σας περιμένουν για μια κολασμένη βραδιά που θα έχει τη δροσιά της πισίνας και το φως των αστεριών του αττικού ουρανού.
Το άκρως δελεαστικό μενού θα σερβίρεται με τη μορφή μπουφέ και η τιμή του είναι στα €28/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση (δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά και αναψυκτικά). Να τα πούμε εκεί;
Menu
- Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή με ταχίνι, καβουρντισμένα αμύγδαλα και συκόμελο
- Σουβλάκι συκώτι από μοσχίδα με σάλτσα λαδολέμονο και θρούμπι στη σχάρα
- Σουβλάκι με μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας
- Σουβλάκια αρνιού περασμένο σε stick δενδρολίβανου με ντοματίνια
- Ψαρονέφρι ρολό με κρητική γραβιέρα τυλιγμένο σε φέτες μπέικον
- Μοσχαρίσια λουκάνικα dry age με δάφνη και λεμόνια Πόρου
- Σουβλάκι κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας και καπνιστό πελτέ μήλου
- Τυρί σχάρας «Μενοίκιο» τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο με σάλτσα από σταφύλι
- Σαλάτα με ψητές ντομάτες, δυόσμο και μαστέλο Χίου
- Σαλάτα ταμπουλέ με σιτάρι και τραγανές κορδέλες από αραβικές πίτες
- Πολίτικη σαλάτα με γλιστρίδα και στραγγιστό γιαούρτι
Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281405
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.