- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μάντεψε τι θα κάνεις στην παγκόσμια ημέρα της τεκίλας
Το απόλυτο Tequila Workshop σε περιμένει στις 24 Ιουλίου στο Dos Hermanos
Εκρηκτική, παθιασμένη, ασυμβίβαστη. Η tequila ήταν, είναι και θα είναι η βασίλισσα των αποσταγμάτων και στις 24 Ιουλίου έχει την τιμητική της. Η Παγκόσμια Ημέρα Tequila θα γιορταστεί όπως της αξίζει. Για αυτό και σε ένα από τα καλύτερα μεξικάνικα της πόλης προετοιμάζουν το έδαφος! Στο Dos Hermanos, δεν γιορτάζουν μόνο μια μέρα, αλλά μια ολόκληρη…εβδομάδα. Από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου οι φημισμένες Margaritas του Dos Hermanos φορούν τις εξωτικές τους παραλλαγές και αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κ.α. Θα τις βρεις όλες στη γιορτινή τιμή των €5 και αυτό είναι μόνο η αρχή…
Στις 24 Ιουλίου, το Dos Hermanos και η Jose Cuervo διοργανώνουν το Tequila Experience Workshop αποκλειστικά για 20 τυχερούς. Αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου όχι μόνο να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της αγαύης, αλλά και να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά για το πώς να δημιουργήσεις υπέροχα καλοκαιρινά cocktails με βάση την tequila, να δοκιμάσεις εκπληκτικό Mexican finger food από τον Peter Maragos, τον chef patron του Dos Hermanos και να φύγεις φορτωμένος με συλλεκτικά καλοκαιρινά δώρα, αλλά και μια επίσημη βεβαίωση συμμετοχής από τη Jose Cuervo. Η συμμετοχή στο Workshop γίνεται αποκλειστικά μέσα από τον διαγωνισμό “Tequila Secrets”. Για να είσαι ένα από τους δέκα τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις πάτα εδώ.
Dos Hermanos Mexican Cuisine, Κυριαζή 24, Κηφισιά, www.doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.