Το τηγάνι που μου έκανε «κλικ» από την πρώτη στιγμή
Η νέα σειρά Tefal Ingenio θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις
Η μαμά μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «τηγάνι». Πάντα “Tefal” έλεγε. Και νομίζω ότι δεν ήταν μόνο η περίπτωση της δικής μου μαμάς. Αυτή η εταιρεία δεν έφερε μόνο επανάσταση στην κουζίνα, αλλά άλλαξε και την ελληνική γλώσσα…Τα Tefal μπήκαν σε κάθε ελληνικό σπίτι και έφεραν τα πάνω κάτω. Πώς θα γινόταν αλλιώς άλλωστε; Ήταν και εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα αντικολλητικά σκεύη εκεί έξω.
Πάνω που σκέφτομαι ότι αυτά τα αντικολλητικά τηγάνια δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα, πέφτω πάνω στη νέα σειρά Tefal Ingenio. Το καταπληκτικό και εντελώς πρωτοποριακό που συμβαίνει εδώ, είναι ότι όλη η σειρά διαθέτει 100% ασφαλές αποσπώμενο χερούλι. Θυμάσαι εκείνη την ομελέτα που δεν μπορούσες να γυρίσεις; Εκείνη την τρομερή paella που ήθελες να τελειώσεις στον φούρνο; Ή εκείνη τη μακαρονάδα που ήθελες να σερβίρεις κατευθείαν στο τραπέζι; Με τη νέα σειρά της Tefal μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά γρήγορα, απλά και τόσο εύκολα όσο το κάνουν να φαίνεται οι επαγγελματίες σεφ!
Πρώτα αγοράζεις το χερούλι που σε βολεύει και όσα σκεύη χρειάζεσαι. Έπειτα προσαρμόζεις το χερούλι στο σκεύος σου και όταν έρθει η ώρα το αφαιρείς με ένα…κλικ! Έτσι μπορείς να αρχίσεις ένα φαγητό στο μάτι και να το τελειώσεις στον φούρνο, να σερβίρεις απευθείας το φαγητό στο τραπέζι (γιατί βεβαίως και το σκεύος είναι υπόδειγμα της art de la table), αργότερα να συντηρήσεις το φαγητό σου στο ψυγείο (γιατί διαθέτει ειδικά καπάκια), να το καθαρίσεις με μεγάλη ευκολία στο πλυντήριο γιατί δεν έχει χερούλια που πιάνουν χώρο και τέλος να το αποθηκεύσεις στο ντουλάπι χωρίς καμία δυσκολία.
Με άλλα λόγια έχεις ένα σκεύος που χρησιμεύει για δέκα. Και όλα αυτά με δέκα χρόνια εγγύηση και την ασυναγώνιστη ποιότητα της Tefal. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην μαγειρέψεις σήμερα…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.