- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Φεστιβάλ Αργεντίνικης Γαστρονομίας στον Λυκαβηττό
Το πάθος συναντάει τη γεύση St. George Lycabettus
Η Αργεντινή δεν έχει μόνο το Tango και το ποδόσφαιρο. Έχει και μια απίστευτη γαστρονομική παράδοση. Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να ανακαλύψεις τη νοστιμιά της κουζίνας της 6 ορόφους πάνω από το έδαφος, με θέα που φτάνει έως τα νησιά του Σαρωνικού.
Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου έως το Σάββατο 24 Ιουνίου (εκτός Δευτέρας) στα πλαίσια της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής διοργανώνουν Φεστιβάλ Αργεντινής Γαστρονομίας στο εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου.
Αργεντίνικες γεύσεις συνδυάζονται με τα εκπληκτικά αργεντίνικα κρασιά της Hebe Wines, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ στο opening night (Τετάρτη 13 Ιουνίου) οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Live Αργεντίνικο Tango από τους Luis Alberto Mestre & Maria Kavvadia (Tango Factory Athens). Η τιμή του degustation menu είναι στα €42/ άτομο με κρασί και στα €34/ άτομο χωρίς κρασί.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, Για κρατήσεις: 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.