- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Άκης Πετρετζίκης λάτρεψε το challenge της Κρίστυς Περρή στην Α.V. και ανταποκρίθηκε στην πρόκληση
«Να γιατί μπορεί να μη σου πετύχουν οι συνταγές!»
Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο τρώγοντας μόνο με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη και μας παρουσίασε τα αποτελέσματα στο άρθρο που έγινε viral. Ο δημοφιλής σεφ βρήκε «κατατοπιστικότατο» όπως σημείωσε στην ιστοσελίδα του το άρθρο της Κρίστυς Περρή και λάτρεψε το challenge, εξηγώντας πως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.
«Εννοείται πως το challenge της Κρίστυ το λάτρεψα! Μου αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην κουζίνα και να δημιουργούν τις συνταγές μου ;-) Ακόμα περισσότερο, όμως, μου αρέσει να μοιράζονται την εμπειρία τους με άλλο κόσμο (αλλά και μαζί μου!) μέσα από φωτογραφίες, σχόλια κλπ. Λοιπόν; Πώς τα πήγε η Κρίστυ; Καθόλου άσχημα θα μπορούσα να πω! Τι συνέβη και κάποιες συνταγές δεν της “βγήκαν” όπως θα περίμενε κοιτάζοντας την τελική φωτογραφία τους στο site μου; Λοιπόν, έχουμε και λέμε… « σημειώνει στην ανάρτηση της σελίδα του «Να γιατί μπορεί να μη σου πετύχουν οι συνταγές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.