Jazz και μπίρες στην Κολοκοτρώνη
Το Barley Cargo γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Jazz όπως της αξίζει
Το Barley Cargo είναι μια από τις καλύτερα ενημερωμένες μπιραρίες της πόλης, κυρίως γιατί έχει γνήσιο πάθος για κάθε καλή μπίρα. Εκτός από τις μπίρες όμως αγαπάει και την καλή μουσική, και ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να μας το υπενθυμίσει.
Στις 30 Απριλίου το Barley Cargo και η ANTart productions συνδυάζουν τις εκπληκτικές μουσικές με ακόμη εκπληκτικότερες μπίρες γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Jazz με πέντε δυνατά live από τους σημαντικότερους Έλληνες (αλλά όχι μόνο) δεξιοτέχνες της Jazz σκηνής. Τα Jazz live ξεκινούν από τις 15.00 το μεσημέρι και έχουν όλα ελεύθερη είσοδο. Jazz και εκατοντάδες μπίρες. Να ένας τέλειος τρόπος να αρχίσει η επόμενη εβδομάδα…
Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: Barley Cargo
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.