5 tips για να απολαύσεις στο φουλ την πιο γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας
Στο Dine Athens 100 εστιατόρια σε περιμένουν με εξαιρετικά μενού σε δελεαστικές τιμές
1. Πριν αποφασίσεις πού θα πας απόψε, δες όλα τα εστιατόρια αναλυτικά. Κάποια είναι τα αγαπημένα σου και για κάποια άλλα σίγουρα έχεις διαβάσει ή ακούσει τα καλύτερα. Είναι προτιμότερο όμως να εμπιστευτείς την…όρεξή σου. Προτιμάς γαλλική, ιταλική ή ιαπωνική κουζίνα; Ή μήπως θες να δοκιμάσεις τη δημιουργική κουζίνα; Στο www.dineathens.gr θα βρεις κατηγοριοποιημένες όλες τις κουζίνες για να επιλέξεις γρήγορα και εύκολα.
2. Ο σκοπός είναι να δειπνήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα εστιατόρια, γιατί τις τιμές που έχουν τα ειδικά διαμορφωμένα μενού του Dine Athens, δύσκολα θα τις ξαναβρείς. Προτείνουμε, λοιπόν, να φτιάξεις το μενού της εβδομάδας σου ανάλογα με τα είδη των εστιατορίων. Για παράδειγμα: 2 φορές θα φας σε κάποια φημισμένα για τα κρεατικά τους εστιατόρια, 1 φορά σε ένα καλό ψαροεστιατόριο, 1 σε ένα εστιατόριο ελληνικής, παραδοσιακής κουζίνας κ.ο.κ.
3. Κάνε την κράτησή σου στο εστιατόριο που επιθυμείς γρήγορα και εύκολα στο
www.dineathens.gr. Είναι εντελώς δωρεάν, δεν χρειάζεται αναμονή για επιβεβαίωση και μπορείς να κάνεις ακύρωση ανά πάσα στιγμή.
4. Δώσε έμφαση στα εστιατόρια με σεφ που έχουν αστέρια Michelin. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις όλα τα εστιατόρια της λίστας, αλλά το να δοκιμάσεις ένα πιάτο που έφτιαξε σεφ με αστέρι Michelin σε αυτή την τιμή, είναι μια ευκαιρία που δεν θα σου παρουσιάζεται συχνά, οπότε άρχισε από εκεί.
5. Βρες στο www.dineathens.gr τα εστιατόρια που έχουν (και) Lunch Menu και δες την τοποθεσία τους. Μπορείς να κάνεις εκεί το μεσημεριανό σου διάλειμμα από τη δουλειά και να επισκεφθείς κάποιο άλλο εστιατόριο με Dinner Menu το βράδυ μαζί με όλη την παρέα. Να, ένας σίγουρος τρόπος να δοκιμάσεις ακόμα περισσότερα!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.