- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Συζήτηση μεταξύ κυριών στο κομμωτήριο:
«Από τότε που πήγαμε πέρσι στο Dine Athens, και επί 11 μέρες τρώγαμε σε όλα τα καλά εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακές τιμές, όποτε του μαγειρεύω μου λέει “καλό αλλά όχι και για Michelin”…»
(Σάββατο πρωί, Κολωνάκι)
Σκηνή σε γνωστό, βραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας. Κύριος έχει παραγγείλει το μενού με τα 3 πρωτοποριακά πιάτα των €30. Έχει έρθει το πρώτο πιάτο αλλά έχει περάσει αρκετή ώρα που ο πελάτης δεν αγγίζει το φαγητό του παρά μόνο το κοιτάζει σκεπτικός. Τον πλησιάζει ανήσυχος ο μετρ:
-Κύριε, δεν έχετε αγγίξει το πιάτο σας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
-Δεν είμαι σίγουρος ποιο φίλτρο να του βάλω για να το ανεβάσω στο ίνσταγκραμ.
(Πέμπτη βράδυ, Κεραμεικός)
Συζήτηση ανάμεσα σε νεαρούς χίπστερς:
Αγόρι: Εγώ δεν τρώω για να καταναλώνω θερμίδες.
Κορίτσι: Σωστά. Εκτός από το φαγητό μετράει η ατμόσφαιρα, η αισθητική, η εμπειρία.
Αγόρι: (κάνει «εισαγωγικά» με τα δάχτυλά του) Δεν «τρώμε». Κάνουμε dining.
Κορίτσι: Γι’ αυτό πάμε στο Dine Athens κάθε χρόνο. Για την εμπειρία.
Αγόρι: Cheers (τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους).
(Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Παρασκευή βράδυ)
Νεαρός άντρας στο γυμναστήριο αγκομαχάει τρέχοντας επάνω στο διάδρομο στη μεγάλη ταχύτητα. Ο φίλος του στο διπλανό διάδρομο τον κοιτάζει απορημένος:
-Τι σ’ έχει πιάσει και χτυπιέσαι έτσι, μωρέ;
-Πρέπει να χάσω 5 κιλά μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αρχίζει το Dine Athens, 1 με 11 Φεβρουαρίου!
(Αγία Παρασκευή, Τετάρτη απόγευμα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.