- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δεν τα φοράει τυχαία τα γαλόνια το γνωστό και πολύ ατμοσφαιρικό wine resto Vinarte της Γλυφάδας! Γι αυτό προσθέτει στην επωνυμία του τις λέξεις Vino- Gastronomia- Arte- Musica δηλώνοντας ότι το κρασί είναι μεν εδώ πρωταγωνιστής αλλά συνεπικουρείται και από τα παραπάνω για να συνθέσει την τέλεια βραδιά. Συχνά διοργανώνει εκθέσεις με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, παρουσιάζει οινοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα, έχει την κάβα του με πάνω από 130 ετικέτες ελληνικές και ξένες, σερβίρει πάντα μια πολύ καλή κουζίνα με έντονες τις ιταλικές αναφορές. Και την… musica όμως την αγαπά πολύ.
Μεθαύριο Πέμπτη 16/11 στις 21.30 διοργανώνει μια υπέροχη βραδιά με τη Νέβη Τσουκαλά στο τραγούδι, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τους αυτοσχεδιασμούς, τον τενόρο Δημήτρη Καραγιάννη στο σαξόφωνο. Το εξαιρετικό τρίο θα ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Cole Porter, Νat King Cole, Ray Charles, Stevie Wonder κ.ά. μεταφέροντας τους θαμώνες σε προηγούμενες δεκαετίες της jazz και soul μουσικής σκηνής. Μαζί, θα επιχειρήσουν να χρωματίσουν με jazz πινελιές και γνωστά ελληνικά τραγούδια μιας άλλης εποχής, από συνθέτες όπως ο Κώστας Γιαννίδης, ο Μάνος Χατζιδάκης, o Mιχάλης Σουγιούλ, ο Μανώλης Χιώτης.
Μαραγκού 18, Γλυφάδα, 210 8941511
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.