- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Οι καρποί της Αργολική Γης» στο Φουγάρο για δεύτερη χρονιά
Εκδρομή στο ωραίο Ναύπλιο και γνωριμία με τα προϊόντα και τους παραγωγούς
Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, όλοι έχουμε αρχίσει να αναζητάμε την αγνή γεύση του παραδοσιακού προϊόντος. Γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, φτιαγμένα από παινεμένα χέρια, ζυμαρικά χειροποίητα που μοσχοβολάνε, χυμοί χωρίς συντηρητικά με φρούτα από κάποιο μικρό χωράφι του κάμπου. Πώς τα βρίσκουμε όμως όλα αυτά; Πώς ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο; Ταξιδεύοντας. Και δοκιμάζοντας πολύ.
«Οι καρποί της Αργολικής Γης στο Φουγάρο» είναι μια έκθεση επίλεκτων προϊόντων που διεξάγεται για δεύτερη φορά φέτος, στο Φουγάρο, στον όμορφο πολυχώρο του Ναυπλίου. Φέτος, συμμετέχουν 17 παραγωγοί του νομού και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις!
Χυμοί, ζυμαρικά, τυροκομικά, ελιές, βότανα, γλυκά &μαρμελάδες, μέλι, παγωτό, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί από παλιές ντόπιες ποικιλίες και πολλά ακόμα προϊόντα, βραβευμένα σε ελληνικές αλλά και διεθνείς εκθέσεις. Η έκθεση (η οποία έχει ξεκινήσει ήδη και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου) είναι εμπλουτισμένη με πολλές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα για να βοηθήσει τους επισκέπτες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου (μπορείτε να δείτε όλους τους παραγωγούς που συμμετέχουν εδώ).
Ο καιρός θα είναι καλός αυτό το Σαββατοκύριακο. Τίποτα δεν σας σταματάει. Μπείτε στο αυτοκίνητο και ταξιδέψτε για να γνωρίσετε ακόμα μια νόστιμη γωνιά της Ελλάδας.
ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων
ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ
Τετάρτη 13 - Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 5-10μμ | Σάββατο & Κυριακή 11πμ-10μμ
Είσοδος ελεύθερη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.