Λαμπερή, πανέμορφη, ταλαντούχα. Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον υπουργό οικονομικών που θέλει να πιει καφέ μαζί με την Scarlett Johansson; Για καφέ δεν ξέρουμε, αλλά στην επιλογή των εστιατορίων η Scarlett σκίζει! Για το δείπνο της επέλεξε το Ω3 στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, το καταπληκτικό εστιατόριο του Βασίλη Βλαχογεωργάκη και του εξαιρετικού σεφ Γιώργου Σαμοΐλη.
Μερικές εβδομάδες πριν ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νενέλα Γεωργελέ απαντούσε τα παρακάτω:
Το Ω3 μέσα σε πολύ λίγο διάστημα έγινε διάσημο, ακόμη κι αυτοί που δεν έχουν έρθει Σίφνο το ξέρουν. Πως εξηγείς αυτή την επιτυχία;
ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ανησυχία! Στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας φέτος, έχει καταγραφεί στη συνείδηση του επισκέπτη ότι 6 μήνες το χρόνο (μέσα Απριλίου με μέσα Οκτωβρίου), 7 μέρες την εβδομάδα, από τη μια το μεσημέρι μέχρι το βράδυ υπάρχει ένα μέρος στον Πλατύ Γιαλό που είναι ανοιχτό και προσφέρει ένα πλούσιο μενού σε πλήρη ανάπτυξη ακόμη και τη μη τουριστική περίοδο (off-season). Επενδύουμε στα καλύτερα ποιοτικώς προϊόντα και σε δυναμικές συνεργασίες εντός και εκτός νησιού-παρακολουθούμε πάντα τους ντόπιους παραγωγούς.
*Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.
Ω3, 2284072014, Πλατύς Γιαλός, Σίφνος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.