Το Beer Way είναι η μπιραρία που ονειρευόσουν
Εδώ θα πιεις μερικές από τις καλύτερες μπίρες του κόσμου
Μια μπιραρία όπως θα ήθελες και πρέπει να είναι. Με τις καλύτερες μπίρες όλου του κόσμου, ξανθιές, μαύρες, χωρίς αλκοόλ, στο σύνολό τους περισσότερες από 120 ετικέτες, αν σε αυτές προσθέσεις και τις περίπου 15 ελληνικές μικροζυθοποιίες οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Σε αυτές βάλε και 11 βαρέλια και ρίξε μια ματιά στο πλούσιο μενού, για να τις συνοδεύσεις με λουκάνικα, ποικιλίες, τυριά και αλλαντικά, κότσι, burgers και οτιδήποτε άλλο ταιριάζει με την αγαπημένη σου μπίρα. Το Beer Way που πολύ πρόσφατα έκλεισε τα 5 του χρόνια, είναι όμορφο, ξύλινο, με ένα πανέμορφο κήπο και ωραίες μουσικές.
Κύπρου 2& Σωκράτους, Μελίσσια, 211 2125430, Fb: Beer Way
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.