- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μέρες γεμάτες σοκολάτα
Πάει περίπου ένας χρόνος τώρα που το ξενοδοχείο Τιτάνια στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει κατά καιρούς αφιερώματα βουτηγμένα στη ζάχαρη. Άρχισε με φραουλένια γλυκά, συνέχισε με σταφύλι, τώρα ήρθε η σειρά της σοκολάτας. Κάθε φορά που αρχίζουμε δίαιτα, τσουπ, έρχεται και μια ενημέρωση που μας πληροφορεί ότι στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα όλη την πόλη, μπορούμε να απολαύσουμε κολασμένα γλυκά στην τιμή των €6 μαζί και απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου. Λες και το κάνουν επίτηδες.
Οι «Γλυκές μέρες», λοιπόν, αυτή τη φορά είναι σοκολατένιες και θα μας βασανίζουν το μυαλό με αμαρτωλές σκέψεις μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου. Bavaroise μαύρης σοκολάτας με καραμελωμένο κροκάν αμυγδάλου σε τραγανή βάση, Cremeux Chocolat με βατόμουρο, mousse σοκολάτας γάλακτος με κομπόστα μήλου, τάρτα σοκολάτας υγείας με mousse λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με espresso και cheesecake σοκολάτας είναι όλα τα ζαχαρένια που θα συμβούν εκεί ψηλά, 11 ορόφους πάνω από το έδαφος, στο ωραίο Olive Garden. Επειδή ούτε τώρα θα συγκρατηθούμε, λέω να το πάρουμε απόφαση και να αφήσουμε τη δίαιτα για κάποια μακρινή «Δευτέρα».
Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.