«Κανείς στην κρίση μόνος του». Έτσι αρχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας Βενέτη που λάβαμε πριν λίγο στο μέιλ μας και που μας γνωστοποιεί ότι για όλη την περίοδο των γιορτών, σε όλα τα καταστήματά της θα ισχύει μια πράξη αλληλεγγύης.
Με την ενέργεια «Από καρδιάς Βενέτη», η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν ψωμί κάθε μέρα σε όλους όσους είναι άνεργοι, πολύτεκνοι ή άποροι από αύριο, 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια προσφορά που η εταιρεία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, τις μέρες των capital controls και που στη συνέχεια αποφάσισε να καθιερώσει στις εορταστικές περιόδους «με στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να μην στερηθούν το ψωμί, ένα είδος πρώτης ανάγκης, στη διάρκεια των γιορτών».
Με επίδειξη της σχετικής ταυτότητας, λοιπόν, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι θα μπορούν να προμηθεύόνται δωρεάν το καθημερινό ψωμί τους. Το ψωμί που θα προσφέρεται είναι το Χωριάτικο Χειροποίητο και η προσφορά ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι εξαντλήσεως των ημερησίων αποθεμάτων.
Εκτός γιορτών, τα καταστήματα Βενέτη προσφέρουν καθημερινά δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, κάθε μέρα μετά τις 22.00.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.