Θεματα

Δωρεάν ψωμί κάθε μέρα

Μια πράξη ανθρωπιάς από τους φούρνους Βενέτη 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333816-692333.jpg

«Κανείς στην κρίση μόνος του». Έτσι αρχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας Βενέτη που λάβαμε πριν λίγο στο μέιλ μας και που μας γνωστοποιεί ότι για όλη την περίοδο των γιορτών, σε όλα τα καταστήματά της θα ισχύει μια πράξη αλληλεγγύης.

Με την ενέργεια «Από καρδιάς Βενέτη», η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν ψωμί κάθε μέρα σε όλους όσους είναι άνεργοι, πολύτεκνοι ή άποροι από αύριο, 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια προσφορά που η εταιρεία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, τις μέρες των capital controls και που στη συνέχεια αποφάσισε να καθιερώσει στις εορταστικές περιόδους «με στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να μην στερηθούν το ψωμί, ένα είδος πρώτης ανάγκης, στη διάρκεια των γιορτών».

Με επίδειξη της σχετικής ταυτότητας, λοιπόν, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι θα μπορούν να προμηθεύόνται δωρεάν το καθημερινό ψωμί τους. Το ψωμί που θα προσφέρεται είναι το Χωριάτικο Χειροποίητο και η προσφορά ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι εξαντλήσεως των ημερησίων αποθεμάτων.

Εκτός γιορτών, τα καταστήματα Βενέτη προσφέρουν καθημερινά δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, κάθε μέρα μετά τις 22.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY