Θεματα

15 συνταγές που μας έχουν δώσει οι celebrities

Bάλε λίγη λάμψη στην κουζίνα σου με νόστιμα πιάτα έτοιμα για το τραπέζι ή το instagram

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333308-691215.jpg

Ο μήνας που διανύουμε χαρακτηρίζεται από πολύ (μα πολύ) φαγητό και είναι αρκετοί ερασιτέχνες σεφ ανάμεσά μας που μονίμως ψάχνουν μία φρέσκια ιδέα για το επόμενο πιάτο που θα δοκιμάσουν,  ώστε να ικανοποιήσουν την εκλεπτυσμένη πλέον  πείνα τους. Συγκεντρώσαμε 20 προτάσεις από διάσημα πρόσωπα του Hollywood, τα περισσότερα εν ζωή αλλά και κάποια όχι, που υπόσχονται μοναδικές γευστικές εμπειρίες τόσο για τους γλυκατζήδες όσο και για εκείνους που προτιμούν τα αλμυρά. Και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέψαμε τίποτα με kale!

1. Tα pancakes της Karlie Kloss

Μαγειρεμένα μόνο με τρία συστατικά και μπόλικο σιρόπι, φαίνονται εξίσου νόστιμα με τα και είναι σίγουρα πιο υγιεινά, εφόσον τα προτιμάει ένα από τα πιο διάσημα και σεβαστά στον χώρο της μόδας μοντέλα της εποχής. Η Κ προσφέρει συχνά εναλλακτικές συνταγές των αγαπημένων της φαγητών, κατάλληλες για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους και μπορείτε να τις βρείτε όλες στο κανάλι της στο .

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


2. Κρέπες με κοτόπουλο από τον Bill Clinton

Ή αλλιώς enchiladas. Όταν ένας από τους Clinton ήταν πρόεδρος της Αμερικής, είχε δηλώσει στο Guardian πως αυτό είναι το αγαπημένο του φαγητό και η συνταγή που φτιάχνει πιο συχνά στην κουζίνα του Λευκού Οίκου.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


3. Tα μπισκότα της Taylor Swift

Ένα από τα ταλέντα της διάσημης τραγουδίστριας που μπορεί να μην γνωρίζεις είναι η ζαχαροπλαστική. Μιλάει διαρκώς για τις βραδιές που περνάει στο σπίτι της φτιάχνοντας μπισκότα, cupcakes ή τούρτες για τις εξίσου διάσημες φίλες της και κάθε τόσο μοιράζεται μία συνταγή με τους φαν της, όπως την συγκεκριμένη για μπισκότα βανίλιας με pumpkin spice και κομματάκια σοκολάτας.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


4. Η φραουλόπιτα της Cindy Crawford

Όταν ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα της δεκαετίας του '90 εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah, εμπιστεύτηκε τη συνταγή για αυτήν τη δροσερή τάρτα με ζαχαρωμένες φράουλες που φαίνεται λαχταριστή.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


5. Κοτόπουλο με λευκό κρασί από την Jackie Kennedy

Απλό και κλασικό γεύμα για την πιο κλασική Πρώτη Κυρία της Αμερικής και αθάνατο είδωλο φινέτσας. Να το φας με ασημένια μαχαιροπίρουνα και το καλό σερβίτσιο για να τιμήσεις τη μνήμη της, παρακαλώ.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ.


6. Τάρτα με μούρα από την Kris Jenner

Όταν δεν είναι απασχολημένη να μανατζάρει τους Kardashians, μαγειρεύει!

Για τη συνταγή πατήστε εδώ.


7. Λουκάνικο με πιπεριές από τον Frank Sinatra

Bάλε έναν από τους δίσκους του "Ol' Blue Eyes" όσο το μαγειρεύεις. Πιες απολαυστικές γουλιές ενός καλού κρασιού όσο το περιμένεις να ψηθεί. Σέρβιρε με σκορδόψωμο ή μακαρόνια ή ακόμα περισσότερο κρασί.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ.


8. Τo super sandwich της Crissy Taygen

Tο γνωστό μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή John Legend υπόσχεται πως δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο sandwich στη ζωή σου.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ.


9. Μακαρόνια με τυρί και γαλοπούλα από την Kourtney Kardashian

To γνωστό αμερικάνικο Mac'N'Cheese με κάποιες αλλαγές για να ξεγελιόμαστε πως είναι και καλά διαίτης.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


10. Tο guacamole της Eva Longoria

H ηθοποιός έδωσε τη συνταγή στη Martha Stewart επομένως είναι σίγουρα καλή. Τώρα μας μένει να βρούμε ποιος θα φτιάξει τα nachos.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


11. Παγωτό με καφέ και marshmallows από την Barbara Streisand

Tι άλλο εκτός από πολυτέλεια θα περιμέναμε από την Barbara; Η ίδια έχει δηλώσει πως το τέλειο συνοδευτικό του γλυκού της είναι αλατισμένο ποπ κορν ή γερμανικά pretzels!

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


12. Τούρτα με κρέμα και φράουλες από τον Elvis

Bασιλιάς και στην κουζίνα; Ο Έλβις είχε δώσει πολλές συνταγές κυρίως για γλυκά όσο ζούσε και η συγκεκριμένη φαίνεται πέρα για πέρα αμερικάνικη.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


13. Μuffins με μήλο και μπανάνα από τη Miranda Kerr

Gluten free γιατί έχει να βγει και στην πασαρέλα το κορίτσι!

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


14. Tα κρουασανάκια του Zac Posen

Ok, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο Zac Posen. Πρόκειται για έναν αμερικάνο σχεδιαστή μόδας που δεν χρειάζεται να απασχολήσει ποτέ χρόνο από τη ζωή σας εκτός από τη συγκεκριμένη συνταγή για fancy κρουασανάκια που ονομάζει Violet Darlings.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ


15. Η μακαρονάδα του Paul Newman

Η μακαρονάδα του Paul Newman

Πικάντικη και πεντανόστιμη όπως ήταν ο ίδιος.

Για τη συνταγή πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ