- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τι κάνουν 63 DJs σε ένα μπαρ;
Παίζουν όλες τις μουσικές που αγαπάς για καλό σκοπό! Από σήμερα μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αζόρ
Τις πιο ωραίες στιγμές τις ζεις εκείνες τις νύχτες που μαζεύεσαι με φίλους στο μικρό και χαριτωμένο μπαράκι που αγαπάς. Πίνετε κοκτέιλ, συζητάτε, ακούτε μουσικές και περνάτε ωραία. Ένα τέτοιο μικρό μπαράκι είναι και το Αζόρ στην Άνοιξη. Εκτός από ωραίο όμως, τούτο εδώ είναι και συνειδητοποιημένο.
Ένα βράδυ μεγάλων συζητήσεων οι ιδιοκτήτες του σκέφτηκαν ότι οι βασικές χαρές της ζωής δεν είναι αυτονόητες για όλους. Για αυτό αποφάσισαν να στήσουν μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης. Για 4 μέρες (και κυρίως νύχτες) στο μικρό αυτό μπαράκι της Άνοιξης μαζεύονται περισσότεροι από 50 dj’s από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα παίξουν όλα τα είδη μουσικής που αγαπάς για την «Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος», που επίσης θα μαγειρεύει εδώ κάθε μέρα.
Από την Πέμπτη 27/10 έως και την Κυριακή 30/10 μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας θα περάσουν από τα decks του The Azor, συνολικά 63 djs. Μέρος των εσόδων θα πάνε στην «Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος». Τι λες λοιπόν να διασκεδάσεις απόψε για καλό σκοπό;
Info
Ανοίξεως Σταματάς 3, Άνοιξη, 210 8140848, περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.