- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο καφές, το παγωτό και η σοκολάτα είναι σίγουρα από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για τον άνθρωπο. Έτσι ο νοτιοαφρικάνικης καταγωγής barista Dayne Levinrad, όταν γύρισε στο Γιοχάνεσμπουργκ μετά από 4 χρόνια απουσίας, σκέφτηκε να συνδυάσει αυτές τις γεύσεις δημιουργώντας το #coffeeinacone φέρνοντας την καινοτομία και τον ενθουσιασμό στη βιομηχανία του καφέ.
Το #coffeeinacone είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Καφές, καπουτσίνο ή εσπρέσο, μέσα σε ένα χωνάκι παγωτού επικαλυμμένο με σοκολάτα. Αρχικά διαπίστωσαν ότι οι συνηθισμένοι κώνοι θα ήταν μια καταστροφή γι' αυτό θα έπρεπε να είναι εφευρετικοί. Η σκέψη του Dayne Levinrad ήταν να κάνουν τους δικούς τους κώνους και να χρησιμοποιούν τέσσερα στρώματα σοκολάτας για να ενισχυθούν, προσθέτοντας διαφορετικές ποσότητες κακάο σε κάθε στρώμα της επικάλυψης έτσι ώστε να γίνει «στεγανό» και να μην λιώσει από τη θερμοκρασία του καφέ.
Όμως, ακόμα κι έτσι, ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι πελάτες έχουν μόνο 10 λεπτά για να απολαύσουν.
Ο Dayne Levinrad ισχυρίζεται ότι η καινοτομία του είναι ο πιο «instagrammed» καφέ στον κόσμο με πάνω από 1 εκατομμύριο εικόνες #coffeeinacone.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Μάι 14, 2016, 11:14μμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Ιούλ 14, 2016, 6:19πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Μάρ 21, 2016, 10:18μμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Φεβ 7, 2016, 8:41μμ PST
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Three Foodie Sisters Australia (@spoonfulofsisters) στις Σεπ 5, 2016, 11:17μμ PDT
Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.